Muzikant Matic Supovec kot rocker Steven Tyler sezul občinstvo

Matic Supovec kot Steven Tyler iz Aerosmith. (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
21. 10. 2019

Šov Znan obraz ima svoj glas, ki se počasi prevesa v drugo polovico, je v peti oddaji znova ponudil zvrhan koš preobrazb in seveda tudi novega zmagovalca. To je postal glasbenik Matic Supovec, ki je v šovu probrazb že imitiral pevca skupine AC/DC, zatem švedskega evrovizijskega zmagovalca Mansa Zelmerlowa, Inner Circle in ne nezadnje tudi Modrijana Blaža Švaba.

Eva Boto je bila tokrat zapeljiva Ariana Grande.
Ana Dežman se je preobrazila v Cher.
David Amaro se je prav tako preobrazil v Cher.
Srđan Milovanović se je prelevil v zapeljivca s kitaro Josha Turnerja.
Alex Volasko je stopil v čevlje balkanske legende, Željka Bebeka.
Petra Zore je postala legendarna raperka Missy Elliott.
Maja Oderlap kot Neca Falk.
Žirija s Petrom Polesom.
Znani obrazi v peti oddaji.

Čeprav je tokratna oddaja ponudila vrhunski dvoboj med Ano Dežman in Davidom Amarom, je šla zmaga zasluženo v roke narodno-zabavni pevca Matica Supovca, ki se je prelevil v legendarnega rockerja Stevena Tylerja. Matic je po oddaji dejal, da se je te preobrazbe pošteno bal, predvsem zaradi tega ker so glasbene rock vode povsem drugačne, pesem I Don’t Want to Miss a Thing pa je izjemno zahtevna. A na koncu so bile skrbi odveč, saj je svoj nastop opravil z odliko.

Kaj pa ostale preobrazbe? Alex Volasko je stopil v čevlje balkanske legende, Željka Bebeka. Srđan Milovanović se je prelevil v zapeljivca s kitaro Josha Turnerja, Eva Boto pa je bila tokrat zapeljiva Ariana Grande. Maja Oderlap je nastopila kot 'odštekana' Neca Falk. Petra Zore je postala legendarna raperka Missy Elliott. Ana Dežman in David Amaro pa sta se preobrazila v Cher.