Na avdiciji Masterchef tudi žena DJ - Sylvaina

2. 4. 2015
Deli
Tamara je sicer strastna kuharica, ki svoje ideje deli na blogu (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Na včerajšnji prvi oddaji Masterchef smo na avdiciji zasledili tudi Tamaro Fortuno, novinarko, blogerko in mamico dveh srečnih deklic. Še koga zanima, kaj je pripravila?

Ugibanja o tem, ali se bo Tamara Fortuna, žena priznanega slovenskega DJ - Sylvaina pridružila avdicijam za novo kuharsko oddajo Masterchef so včeraj, dobila svoj odgovor. Tamara je pred sodnike postavila "morski srečni golaž", ki je vseboval rakce, grški feta sir, muškatno mini hobotnico kuhano z zelišči in vinom ter celim škampom, ki je popečen na olivnem olju z rožmarinom. Kot je povedala Tamara, je ta jed njej in vsem znancem ena boljših jedi nasploh. "Vse skupaj se mora jesti s česnovim kruhom, zato sem to jed servirala na deski, v glineni posodi, kajti jed se bi lahko tudi gratinirala" je zapisala na svojem blogu.

"V glavnem pa sem ob tem "pozabila", da za MasterChef ne delaš "zase", ampak je treba hrano skuhati in tudi postreč na višji kulinarični ravni. Zato me je Almina kritika opomnila, da se nisem poglobila dovolj za to tekmovanje. Kot veste sem zdaj "polno zaposlena mama" z 2 in pol leta staro Taro in 7 mesečno dojenčico Isabello, zato priznam, da nisem razmišljala kaj dosti o tem kaj je primerno za MC in kaj ne,... Jaz sem pač jaz - z glavo skozi zid in preveč iskreno naravo" je povedala.

Od zdaj naprej bomo Tamaro lahko poleg na blogu, spremljali tudi na televiziji, saj se je uvrstila v nadaljevanje oddaje! Čestitke

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord