Na Bledu bo znova zaživel Čarobni dan

Čarobni dan (foto: arhiv organizatorja) arhiv organizatorja
14. 5. 2014

V nedeljo, 25. maja, se bo Bled že tretje leto zapored spremenil v najbolj čarobni prostor pod slovenskim soncem, saj se bo na enem mestu in to ves dan lahko zabavala celotna družina.

Najmlajši se bodo lahko znova zabavali na napihljivih gradovih, ostali pa morda poskusili svojo srečo na srečelovu, saj je prav vsaka srečka dobitna.

Pride tudi pisana druščina domačih zvezdnikov: IN&OUT, ALYA, MUFF, ansambel ŠRANGARJI, COVER LOVER, NUŠA DERENDA, DJ SYLVAIN & LARA LOVE, ansambel SLOVENSKI POZDRAVI, SAMUEL LUCAS, MARJAN MALI BU, REGINA, DENIS CHORCHYP, ŠPELA GROŠELJ, NUŠKA DRAŠČEK, glasbeni studio OSMINKA in številni drugi.

Tudi letos na Čarobnem dnevu ni vstopnine, prek spletne strani www.carobnidan.si pa lahko družine izpolnite brezplačni kupon, s katerim pridobite še dodatne ugodnosti na prireditvi. Kupon je družinska vstopnica za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan, z njim pa bo imela celotna družina možnost, da si ugodno ogleda številne znamenitosti.

Lahko se boste povzpeli na Blejski grad, se s kočijo po Bledu zapeljali z blejskimi fijakerji, obiskali Pustolovski park Bled in se prepustili pustolovščinam, nato pa se s sankami spustili po Sankališču na Straži. Na blejski otoček se boste lahko popeljali z blejsko pletno, s turističnim vlakcem okoli jezera ali se poigrali na mini golf igrišču.

Tudi za brezplačno parkiranje je poskrbljeno! Privoščite si zvrhano mero pozitivne energije, odlično glasbo in raznorazne animacije v najlepšem predelu Slovenije.

Priporočamo