Na dan prišel video Tine Gaber, ki ga vsi želijo videti

1. 1. 2024
Deli
Na dan prišel video Tine Gaber, ki ga vsi želijo videti (foto: BOBO)
BOBO

Tino Gaber v tem videoposnetku želijo videti prav vsi in res ji gre odlično.

Partnerica predsednika vlade Roberta Goloba, Tina Gaber, je ob nedavnem svetovnem dnevu oživljanja zapisala, da je vedno treba pomagati, če le lahko. "Vedno pristopi, ne dvomi vase, zmoreš!" se je glasil njen zapis na Instagramu, kjer je pokazala, kako je treba pristopiti, če se znajdemo v situaciji, ko nekdo potrebuje našo pomoč.

Takole razkošna je notranjost hiše Nataše Pirc Musar in ta detalj so vsi takoj opazili

Ob tej priložnosti je Tina posnela tudi video z reševalcem Dejanom Bratušo in skupaj sta povedala, da je zelo pomembno, da se ob nezgodi znamo pravilno odzvati. "Ko vidimo poškodovanca, se ustavimo in pomagamo, tudi če si ne upamo," je bila odločna Tina, ki svoj Instagram profil rada uporabi tudi za kakšne bolj družbeno koristne nasvete, ki pridejo številnim lahko prav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Včasih pa rada ljudi tudi nasmjeni, kot recimo takrat, ko je objavila odziv na čestitko Ani Roš, ko je predsednik vlade Robert Golob Ani čestital za Michelinove zvezdice, kasneje pa je Tina iz tega naredila zabaven video, ob katerem so se nasmejali številni in se zabavali, ko videli, kako duhovita zna biti Tina.

Bonus video: Pogovor Ksenija Benedetti in Matej Šarc│Brez kršenja pravil ni napredka!

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem