Na finalu SiOL POKAL-a tekmovali tudi estradniki

Slovenski estradniki so se v revijalni tekmi pomerili z nogometašicami iz NK Krim.  (foto: Urša Drofenik ) Urša Drofenik
4. 10. 2013

Na velikem finalu vseslovenskega turnirja v malem nogometu SiOL POKAL, ki je zadnjo soboto v septembru v zabavno športno vzdušje ujel Kongresni trg v Ljubljani, so se v revijalni tekmi pomerili estradniki.

Združeni v dobrodelno ekipo Humane zvezdice pod okriljem Franca Nanija Matjašiča so izzvali mlade talentirane nogometašice iz NK Krim. Omar Naber, Milan Pečovnik Pidži, Đoni Novak, Tone Košmrlj, Gregor Židan, Mitja Dragšič, Slobodan Maksimovič in Enver Čirić so se v boju s puncami izkazali kot dobro uigrana ekipa.

Tekma se je zaključila v prijateljskem duhu, z rezultatom 8 : 8. Trener Humanih zvezdic, Dragan Bulič, je bil z izidom zadovoljen, predvsem pa je z veseljem podprl dobrodelno noto SiOL POKAL-a, ki je 384 otrokom iz družin z manj priložnostmi omogočila nogometne počitnice: "Časi so takšni, da vsaka taka gesta dobro dene. Če se da kaj narediti, z veseljem pomagam, čeprav si želim, da bi bilo tega čim manj."

Omar Naber, ki je z volejem zadel prvi gol, je bil s tekmo zadovoljen: "Zelo sem vesel, da sem lahko sodeloval, saj uživam v nogometu. Z veseljem se odzovem tudi na povabila na dobrodelne dogodke."

Priporočamo