Na kaj prisegajo slovenske lepotice: Vročino ali mraz?

Na kaj prisegajo slovenske lepotice: Vročino ali mraz? (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
9. 8. 2017

Poletje je čas, ko si tudi slovenski umetniki in estradniki malce oddahnejo in odidejo dopustniškemu razvajanju naproti.

Izjema niso niti tri lepotičke, ki so si po poletnih doživetjih zelo različne.

Alya: Na počitnicah vedno brez!

Naslov je morda res dvoumen, a tokrat smo z njim mislili ličila. Alya se v teh vročih dneh namreč sprošča od napornega koncertnega leta in se morskim radostim predaja v okolici Zadra, priznala pa je tudi, da se med počitnikovanjem skoraj nikoli ne naliči in obleče obleke. Pevski mikrofon na plaži tako zamenja knjiga, razkošne kostume pa bikini in brisača, ki je tudi v teh dneh njena zvesta spremljevalka.

Saša Pavlin Stosić: Počitnikuje na severu

Lepa igralka, ki je zaigrala v priljubljeni nadaljevanki Usodno vino, si je po pestrem igralskem letu privoščila počitnice na Islandiji. Tam je obiskala prijatelja, s katerim se skupaj potepata po hribovitem delu dežele, ki je tudi v teh dneh, čeprav je poletje, izredno hladen. Poleg tega si je Saša ogledala nekaj tradicionalnih turističnih postojank, med drugim sloviti gejzir Strokkur in številne lepe slapove.

Tara Zupančič: Čaka jo kamping v Dalmaciji

Voditeljica Tara Zupančič ima rada nove izzive, a tako kot vsi obožuje tudi poletni dopust. Glede na to, da že nekaj mesecev pospešeno dela v kreativni produkciji, kjer nabira televizijske izkušnje, pa že komaj čaka, da spakira kovčke in odpotuje na zaslužene počitnice. "Te me čakajo na začetku avgusta, za dva tedna se tudi letos odpravljam v Dalmacijo. Tam me namreč čakajo kamping, narava, mehurčki in svoboda. Odhajam pa s Tomijem in prijatelji," je povedala lepa dolgolaska, ki jo jeseni med drugim čakajo priprave na drugo sezono priljubljenega plesnega šova.

Barbara Majič, Kaja Milanič