Video: Franca (Kmetija: Nov začetek) je s sebe vrgla kobila!

Video: Franca (Kmetija: Nov začetek) je s sebe vrgla kobila! (foto: Planet TV) Planet TV
8. 10. 2015

Na trenutno najbolj znani slovenski kmetiji (Kmetija: Nova začetek) se te dni veliko dogaja. Medtem ko ima bogata družina le še nekaj ur, da dokonča tedensko nalogo, Jacqueline pa je s svojo počasnostjo že dvignila pritisk Dominiki, ki bo morala ob morebitnem porazu v areno, sta se sprla še Maja in Niko.

Izvedeli smo, da je bil prepir (ki ga boste gledalci imeli priložnost videti v sobotni oddaji) zares hud. Maji naj bi se povsem utrgalo. Vpila je na Nika (česar sicer ne bo mogoče videti, saj sta bila v opazovalnici), tolkla po lesu in mu očital tisoč in eno stvar. Kasneje sta se potem tudi pogovarjala o življenju izven šova. Niko naj bi povedal, da sta imela veliko težav: »Prišel sem do tebe in si me pliskala in mlatila.«

Vse skupaj je poslušala družina, Bruno pa je ob tem dejal le, da se mu ne zdi čisto normalna.

Toliko lahko ta hip povemo za najbolj radovedne gledalce, sicer pa bomo vsi skupaj videli in slišali več kar v sobotni oddaji. Ta bo nekaj posebnega tudi zato, ker bomo v njej videli tudi ... golega Franca!!!, da pa boste lažje zdržali, objavljamo še ekskluziven video, v katerem Franc poskusi zajahati kobilo Korino, s katero sta se v zadnjih nekaj dneh kar zbližala,  saj ji je Franc rad privoščil kakšno jabolko za priboljšek.

Franc se je skratka odločil, da bo poskusil kobilo tudi zajahati. Pri tem sta mu pomagala tudi Bruno in Dominika. Medtem, ko je Bruno kobilo držal, je Dominika pomagala Francu zlesti nanjo. Toda Frančevi načrti kot kaže kobili niso bili po godu in je Franca kar se da hitro vrgla v zrak in sledil je trd in boleč padec za Franca, a jo je na srečo odnesel brez večjih posledic!

Franc