Na kmetiji lakote ne bo, se je odločil Franc! Zaklali so kokoš!

9. 11. 2015

Glava družine Franc se je odločil, da bo zaklal kokoš in tako bodo za kosilo imeli nekaj mesa. Jacqueline je izbrala žrtev, Franc pa je kokoš hitro odrešil muk. Franc si je zaželel, da se iz kokoši pripravi obara. Medtem, ko je Franc klal, pa sta se Jacqueline in Dominika nekoliko šalili na račun Barbare, ki je zaprisežene vegetarjanka in s tem spodbudile Franca, da je dodal nekaj besed.

Še vse cvetke s kmetije na enem mestu:

  • Frančev mandat kot glava družine se ni začel najbolje, saj mora večino dela še vedno opraviti sam. Faki meni, da je premalo strog in potem ostali to izkoriščajo. Franca je sicer razjezilo, ker se nihče ni spomnil, da bi zaprl kokoši in zato so bile celo noč na prostem, in je za nastalo situacijo okrivil Jacqueline, ta pa je dejala, da ji ni nihče dal navodil. Ne Dominika in ne Jacqueline pa Frančevega bentenja ne jemljeta prav resno.
  • Medtem ko Jacqueline in Dominika razkosavata kokoš, Dominika spet kuje načrt. Dominika bi za prvo dvobojevalko izbrala Barbaro, za katero misli, da bi potem prav njo izbrala za drugo dvobojevalka. S tem se ne strinja Jacqueline, ki se boji, da bi Barbara v tem primeru za drugo dvobojevalko izbrala njo in bi tako Jacqueline že tretjič morala v boj.
  • Dominika in Barbara sta razpravljali o tem, koga izbrati za nasprotnika, če pristaneta na mestu prve dvobojevalke. Dominika je Barbari svetovala, da naj izbere kar Miho in ga poskusi ponižati. V šali je dejala, da če bo Barbara Miho dovolj lepo pogledala, ji mogoče celo prepusti dvoboj. Vseeno pa sta obe nekoliko skeptični, da imata kakršnekoli možnosti v dvoboju proti fantom. Dominika je povedala, da se je iz življenjskih izkušenj naučila, da se ne splača preveč tvegati in bo vseeno najprej opravila z dekleti in potem načrtovala naslednje korake.
  • Franc meni, da je Jacqueline edina med ženskami, ki ji zaupa, da se bo lahko spopadla z nalogo mentorja. Povedal ji je, da je veliko je stavil nanjo. Jacqueline je bilo ob pohvali malo nerodno in lica ji zalila rdečica. Franc je nato Jacqueline stisnil še v objem, ter se nato še navihano lotil tudi Barbare. Ker so bili ravno pri vlaganju, je Barbari namignil, da bi lahko Miha kaj vložil vanjo, konec koncev spita skupaj.

Več pa v večerni oddaji. Na Planet TV.

Koljejo kokoš!

Franc!

So se spravili na Mihata?