Na Kmetiji razvratno: Blatno šeškanje in nočno škripanje

Kmetija: Nov začetek (foto: Planet TV) Planet TV
30. 9. 2014

Tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek že vedo, kako predramiti gledalce ...

Čeprav smo na začetku šova opazili simpatije med Matejem in Laro, ki ju druži ljubezen do konjev, pa očitno dekleta na kmetiji poleg zobnih ščetk nimajo težav niti z deljenjem moških. Žana in Matej sta se v mrzlo jutro prebudila stisnjena pod odejo, medtem ko so nekateri že poprijeli za delo, pa se je iz hiše za gospodo slišal njun smeh. "Očitno je, da se z Žano dobro razumeva," je z nasmeškom na obrazu priznal Matej, a takoj dodal, da to ni nič takega: "Žana je spala že s Klemnom, jaz sem z Laro, to ni nič takšnega."

Njuno "akcijo" pa je komentirala tudi Jasmina: "Vem, da ponoči postelja škriplje, od česa, pa ne vem." Saj nismo čisto prepričani, bo Kmetija kmalu postala polnočni program za odrasle? Se ne pritožujemo!

Na sporedu tudi blatno šeškanje v svinjaku

Jasmina in Žana pa sta v svinjaku priredili pravi blatni boj. Žana se je k svinjaku odpravila v mini kratkih hlačkah, ki so več razkrivale kot zakrivale, Jasmina pa je izkoristila priložnost in jo z blatnimi rokami zgrabila za razgaljen del zadnjice. Žana se ji za potezo sploh ni imela časa maščevati, saj je Jasmina še isti trenutek sama padla v blaten svinjak.

Kmetija

"Vsakemu priporočam, da se enkrat vrže v blato k prašičem," je izjavila in dodala, da je občutek fenomenalen. "Svinja spada k svinjam," je zadevo v smehu komentiral Klemen, Miha pa je z nekaj zadržki dodal, da blatu Jasmina "na nek način prav pristaja".