Na kmetiji se je vnel glasen prepir med Marušo in Fakijem

9. 12. 2015

Na kmetiji se je vnelo med Marušo in Fakijem. Prepir se je zgodil v kuhinji, kjer je potekala debata o tem, kaj bodo jedli. Faki je povedal, da že tri mesece je samo krompir in se nad tem ne pritožuje, medtem ko si povratniki neprestano izmišljujejo, kaj bodo jedli. Takrat je v kuhinjo prišla Maruša ...

In pri tem se seveda ni končalo ...

  • Maruša je po prvem prepiru odvihrala iz kuhinje, ko pa se je vrnila, se je vnel še en, tokrat še bolj silovit prepir. Maruša je Fakiju očitala, da je že zgodaj zjutraj začel s provokacijami in da je zaradi njega slabe volje. Faki ji je zgolj odgovarjal, da se z njo ne misli prepirati, zaradi česar je Maruša še bolj izgubljala živce. Tako Maruša kot Faki sta bila kasneje mnenja, da so napetosti med njo in Fakijem, zgolj posledica živčnosti, ker ju skrbi odločitev porote.
  • Medtem ko počasi prihaja čas slovesa od kmetije, je bil Franc kar nekoliko ganjen in se je celo zahvalil kravam, za vse kar so jim dale. Posebno hvaležen je bil kravi Rozi, ki jo je celo poimenoval za svojo ljubico. Rozi jim je namreč sama dala toliko mleka, kot ostali dve kravi skupaj. Povedal pa je tudi, da ima občutek, da se na žival lahko celo bolj navežeš, kot na človeka, saj te žival redko lahko razočara.
  • Anita je ostale člane porote o kandidatu za izločitev vprašala kar naravnost. Barbara in Niko nista želela razkriti, da med njim in Majo obstaja dogovor, da bodo izločili Fakija, vendar pa se je pri njunem izmotavanju velikokrat pojavljalo ime Faki. To je sprevidela Maruša in ju še enkrat vprašala, če je Faki tisti, ki ga mislijo izločiti. Čeprav ni dobila natančnega odgovora, pa je bila prepričana, da je temu tako. Tudi Niko se je zavedal, da je Maruša razkrinkala njihovo namero. Kasnejši sestanek porotnikov je nato le še potrdil Marušine zle slutnje. Takoj po sestanku, je zato Maruša odhitela do Fakija in mu zaupala, kaj nameravajo Maja, Niko in Barbara. Maruša meni, da je za vse skupaj krivo Fakijevo obnašanje v zadnjih dneh, Bruno pa ji je rekel, da to s tem nima nič opraviti in da se je zarota proti Fakiju kovala že dolgo pred tem.
  • Glavna tema pogovorov med finalisti pred spanje, je bila novica, da Niko, Maja in Barbara nameravajo glasovati proti Fakiju. Bruno je rekel, da se zaradi tega ne splača pretirano obremenjevati, ker se glasovi lahko spremenijo v zadnjem trenutku. Franc pa je povedal, da Nika ne razume in da se boji, da je vse skupaj samo maščevanje. Niko naj bi Fakiju zameril, da je Mihi dal imuniteto in prav zaradi tega je moral Niko v areno, kjer je po dvoboju z Brunom moral zapustiti igro za 50 tisoč evrov.

Sicer pa več v večerni oddaji Kmetija: Nov začetek - na Planet TV.

Prepir!

In potem sta se usekala še enkrat!

Faki izzve za ...