Na kmetiji se na novo mešajo karte, vsi pa čakajo le še Sebastijanovo pismo!

Na kmetiji se na novo mešajo karte, vsi pa čakajo le še Sebastijanovo pismo! (foto: Planet TV) Planet TV
17. 10. 2015

Dan po velikem dvoboju med Fakijem in Sebastijanom se je začel z vprašanjem, kdo bo nova glava družine. Faki in Miha sta prepričana, da bo to Anita, saj sta si bila z Anito zelo blizu in sta bila zaveznika. Faki je omenil tudi Sebastijanov velik vpliv na ostale in kako je uspel Majo prepričati, da je postala njegova zaveznica.

Faki je bil nad tem zelo razočaran. Maja je zaradi tega kasneje sicer jokala, saj ji je bilo žal, da ni podprla Fakija, ta pa je povedal, da ji ne zameri, ampak popolnoma zaupati ji ne more več.

Vsi čakajo na Sebastijanovo pismo, ki bo razkrilo, kdo je nova glava družine. Večina je prepričana, da bo to Anita.

Karte se mešajo na novo!

Medtem se stara gospoda počasi poslavlja od udobja bogate hiše. Prepričani so namreč, da se bodo morali v primeru imenovanja Anite za glavo družine preseliti med hlapce. Maruša misli,da bo Sebastijanov klan brez Sebastijana težko držal skupaj, saj bo v primeru težav vsak od njih hotel postati novi vodja. Zaradi tega naj bi med njimi prišlo do sporov.

Anita je odpeljala Majo in Nika na sprehod, kjer ju je poskušala pritegniti na svojo stran. Maja se je, čeprav jo je še večer prej pekla vest, ker je Fakiju obrnila hrbet, odločila, da bo prisluhnila Aniti in se pridružila načrtu s katerim bi razbili zavezništvo Faki – Maruša. Vsi premlevajo možne scenarije in čakajo na Sebastijanovo pismo, ki bo razkrilo, kdo je novi glava družine.

Solze ne prepričajo vseh!

Napetost se v čakanju na razplet še stopnjuje, in Anita je znova v krizi, saj se je nabralo veliko stvari zaradi katerih jo stiska v prsih. Najbolj jo muči, ker že dolgo ni videla sina, zdaj pa je odšel še Sebastijan, ki ji je znal prisluhniti in jo je najbolje razumel. Ves denar tega sveta bi dala, da bi bila s svojim Renejem. Zase je mislila, da je bolj močna, zdaj pa se boji, da ne bo več dolgo zdržala.

Dominiko pa Anitine solze niso ravno prepričale. Zdi se ji, da je vse skupaj samo igra. Medtem, ko je Anita doživljala najhujšo krizo od začetka šova, pa Dominike njene solze niso ravno prepričale. Meni, da gre zgolj za iskanje pozornosti, da bi dobili, kar si želijo. Tudi sama bi rad poizkusila s takšno taktiko, da bi dosegla svoje. Po drugi strani pa je Dominika že sita neprestane drame in jo zanima od kje tekmovalci jemljejo vse solze.

Pripravite se na šok!

Dolgo pričakovano Sebastijanovo pismo nato preseneti vse! O tem, kdo bo nova glava družine, pa v nocojšnji oddaji, v kateri bo v rubriki Brez cenzure ponovno tudi barovka Ivona.

Ivona