Na kmetiji so domači obiskali Nika, o Maji pa niso hoteli govoriti!

24. 11. 2015

Domači so Niku povedali, da so zelo ponosni nanj in veseli, da se končno vidijo. Med pogovorom pa je Niko vprašal tudi za Majo, pričakoval je namreč, da bo tudi ona prišla na obisk. Zanimalo ga je, če se jim je kaj oglasila. Mama mu je povedala samo, da sta se slišali po telefonu, kaj več pa ni želela povedati. Tudi kasneje je rekla, da zadev povezanih z Majo ne bo komentirala.

Med listanjem albuma s fotografijami, ki ga je Niku prinesla družina, je Franc na fotografiji opazil privlačno dekle. Takoj je Rekel Mihu, da bi dekle s fotografije bilo kot nalašč zanj. Opozoril pa ga je tudi, da se bo, če bo hotel osvojiti kakšno dekle, moral začeti gibati malo bolj po moško. Niko je Mihu obljubil, da mu bo omenjeno dekle ob priliki predstavil. Kasneje je še povedal, da verjame, da so Mihu dekleta všeč, da pa mora tisto drugo plat še odkriti.

Še nekaj cvetk s kmetije:

  • Franc je med razdeljevanjem jutranjih nalog spet opazil v kakšnem odnosu sta Miha in Faki. Franc misli, da je Miha popolnoma podložen Fakiju in Faki lahko z njim upravlja kakor se mu zdi. Tudi, če ima Faki kakšno pripombo, Miha s tem nima težav, če pa dobi očitek od koga drugega, takoj začne kuhati mulo.
  • Medtem, ko so se fantje trudili s postavljanjem odra, se je Miha, ki skrbi za kuhinjo, odpravil iskat gobe. Faki ga je iz razdalje opazil in za njim zavpil, da v svetli jopici zelo podoben vlomilcu na posnetku. Miha je povedal, da je takšno zbadanje tudi posledica tega, ker si s Fakijem nista več tako blizu kot sta si bila, saj so zdaj v taki fazi igre, kjer mora vsak poskrbeti predvsem zase. Vseeno pa mu ničesar ne zameri.
  • Franc je spoznal, da so igre v areni zelo nepredvidljive in da je zmagovalca težko v naprej določiti. Sam bi kot drugega dvobojevalca najraje videl Fakija, saj meni, da je med vsemi moškimi najmočnejši. Faki pa je medtem nekoliko spremenil svoj načrt. Še pred časom je hotel kar sam obračunati z Dominiko, zdaj pa bo raje počakal in ne bo silil v boj po nepotrebnem.

Več pa nocoj v šovu Kmetija: Nov začetek na Planet TV.

Starši od Nikota na obisku

Miha in modna pista

Isti kot na posnetku

Priporočamo