Na Kmetiji vre! Aneta je najstarejši tekmovalki Zdenki na Kmetiji zagrozila: »Vžgala te bom nazaj!«

Na Kmetiji vre! Aneta je najstarejši tekmovalki Zdenki na Kmetiji zagrozila: »Vžgala te bom nazaj!« (foto: Pop tv) Pop tv
22. 11. 2018

Letošnjo Kmetijo si bodo lahko gledalci zapomnili predvsem po vročekrvnosti in številnih žaljivkah izrečenimi med sotekmovalci. Če so do sedaj svojo jezo tekmovalci še nekako nadzorovali, je v zadnjem sporu med Aneto in Zdenko moral posredovati Nik in zadrževati razjarjeno Aneto, da skočila Zdenki za vrat.

Tudi sovražnost Nika narašča

Če je Nik do nedavnega veljal med sotekmovalci za Anetin podaljšek, ki slepo in zaljubljeno sledi Aneti ter bil v očeh večine le neškodljiva komična figura Kmetije, po novem v svoji zaslepljenosti Aneto celo prekaša v sovražnosti do preostalih sotekmovalcev.

Ko je nazadnje Nik prišel v kuhinjo, se sporekel z Anno in ob tem v rokah držal sekiro, je celotna zadeva postala resna in strah vzbujajoča. Takrat je namreč Nik dejal, da bo sekiro raje odložil iz rok in s tem posredno dal Anni vedeti, da se je njegova jeza do nje že razvila do te mere, da bi lahko proti njej uporabil celo silo. Kasneje se je za mizo ob pogovoru z Natalijo vsemu temu le nasmihal in dejal, da še nikoli v življenju ni nikogar udaril.

Zdenka izzvala Aneto

V kuhinji je ponovno prišlo do spora med Aneto in Zdenko. Zdenka je namreč Aneti očitala, da ne opravlja kuhinjskih opravil tako, kot bi se spodobilo. Aneta je v odgovor Zdenki preko mize začela vpiti, da naj jo preneha žaliti. Zdenka je večkrat ponovila, da je ne bo prenehala in s tem Aneti dvignila pritisk do te mere, da je Aneta ponovno vzkipela in Zdenki v navalu jeze dejala: »Vžgala te bom nazaj! Prizadela te bom nazaj! Prisežem ti! Prisežem ti, da te bom vžgala nazaj!«

Strasti je vnovič želel pomiriti Franko, a žal je situacija že tako vzplamtela, da jo je bilo praktično nemogoče umiriti. Tudi Alexander je Aneto in Zdenko prosil, naj se umirita, a se je vse skupaj le še stopnjevalo do te mere, da je Aneti vnovič prekipelo, med tem, ko ji je Zdenka očitajoče naštevala vse njene napake v kuhinji. Aneta je zalučala lonček s kavo proti Zdenki, Franko pa je ob tem povzdignil glas: »Kaj je s teboj? Kaj si normalna!?«

Zdenka je kasneje pristopila k Aneti, ki jo je še vedno držal in zadrževal Nik in ji dejala: »Užgi me! Užgi me! Ajde izvoli, užgi me!« Ko je Zdenka ob tem Aneto prijela za roko in jo želela obrniti k sebi, je Aneti dokončno prekipelo in je Niku dejala, da naj jo izpusti, na Zdenko pa zavpila, naj se je ne dotika!

Čeprav so praktično vsi sotekmovalci Aneti želeli, kot že neštetokrat poprej, dopovedati, da je srž problema v njej in ne v Zdenki, je Aneta trmasto vztrajala pri svojem in za vse okrivila Zdenko. Franko je na koncu Aneti celo dejal, da bi v primeru, če bi imel to moč, Zdenki prepovedal, da bi ji postregla in dala hrano.

Iz oddaje v oddajo je jasneje, da letošnji sotekmovalci Kmetije resnično niso posrečena kombinacija in le upamo lahko, da jeza, sovraštvo in vzkipljivost ne bodo pripeljali do česa bolj nasilnega.

Aleš-Rod

Foto: POP TV

Aleš-Rod Foto: POP TV

Priporočamo