Na kmetiji vre! Stres je načel odnos med Marušo in Fakijem!

Na kmetiji vre! Stres je načel odnos med Marušo in Fakijem! (foto: Planet TV) Planet TV
19. 10. 2015

Potem ko je Faki postal glava družine in se je že zdelo, da bo zdaj na najbolj znani slovenski kmetiji ta hip zavel nov, svež veter, se je vnelo. In to tam, kjer bi to najmanj pričakovali.

Sprla sta se Maruša in Faki.

Povod za njun prepir so bili skupni jedilniki. Faki je namreč spregledal, kar so se pred tem dogovorili in pričel pravila spreminjati po svoje, Maruša pa je zato nanj povzdignila glas. Čeprav se je Faki sprva umaknil, še pred tem pa ji skušal dopovedati, kdo je ta hip glava družine, je Maruša že izgubila živce, izrekla nekaj kletvic in kot furija odvihrala skozi vrata.

Zadeva se tu seveda ni končala. Kasneje se je med njima vnel še en prepir, ko je Maruša Fakiju očitala, da jo ni podprl in da jo pred ostalimi ponižuje. In medtem, ko je prepir postajal vedno bolj glasen, so se ostali tekmovalci nad tem naslajali. Prepir je dobil nov zagon, ko je Faki vstal in Maruši odšel stran, zato je začela Marša vpiti, da ji rine nož v hrbet, da jo pred drugimi ''šimfa'' in da jo s tem rine v dvoboj v naslednjem tednu.

Po prepiru s Fakijem se Maruša umakne na samo. Kar naenkrat pa njena psica Beti steče proti čredi ovc in kljub Marušinim klicem začne preganjati majhno jagnje. Jagnje je hitro omagalo in obsedelo v travi. Faki je vidno jezen na Beti odhitel pogledat, če je z jagenjčkom vse v redu in če ga ni Beti morebiti poškodovala. Po nekaj trenutkih si je jagnje vendarle opomoglo in se pridružilo čredi. Video dogodka si lahko ogledate tukaj.

Večerna oddaja, v kateri boste vse to lahko videli še na lastne oči, bo postregla še z nekaj novih zdrah, jadikovanjem nad domotožjem nekaterih tekmovalk in lovljenjem tatu, ki tekmovalcem na kmetiji krade jajca. Je to res Dominika, kot trdi Maja, češ da jo je videla, da na skrivaj srka surova jajca?