Na koncert Siddharte brez skrbi

Siddharta (foto: Jaka Babnik) Jaka Babnik
Vir: Story
20. 5. 2011

Skupina Siddharta svojo obljubo s koncerta na stadionu za Bežigradom leta 2003 očitno drži, saj že na veliko potekajo priprave na koncert, ki bo 18. junija v Stožicah.

Na koncert skupine Siddharta v Stožicah se boste lahko odpeljali tudi s posebej organiziranimi avtobusnimi prevozi ter brezskrbno uživali v rokenrolu, se brezmejno prepustili ritmom, se odklopili in obenem varno vrnili domov. Ker pri Siddharti nič ne prepuščajo naključju, so s Kompasom pripravili posebne pakete avtobusnih prevozov. Avtobusi bodo iz Maribora peljali ob 16. uri z zunanje strani avtobusne postaje na Mlinski ulici, iz Celja ob 16.45 izpred Mercatorjevega centra ob dvorani Zlatorog, iz Kopra ob 16. uri s parkirišča pred tržnico in iz Novega mesta ob 16. uri z glavne avtobusne postaje ob glavni cesti.

Aranžmaji s prevozom za tribuno stanejo 49 evrov, za parter 59 evrov in za ‘fan pit’ 69 evrov, medtem ko je cena samo za prevoz z vseh odhodnih mest 23 evrov na osebo. Prijave so možne na vseh prodajnih mestih Kompasa in v Last minute centru, samo za prevoz pa se je mogoče prijaviti tudi na vseh prodajnih mestih Eventima. Prevozi bodo zagotovljeni za minimalno 20 prijavljenih potnikov za posamezni odhod. Na avtobusu pa bo tudi vodnik.

Čakanje na koncert si je možno skrajšati z ogledom fotografske razstave Marjana Krebelja, ki bo do 15. junija v ljubljanskem Cafféju Metropol na Kersnikovi 6. Na njej so razstavljene fotografije in projekcija s Siddhartine turneje Rh in Petrolea, posamičnih koncertov ter preostalih projektov, ki se samo posredno navezujejo na Siddhartin dosedanji glasbeni in koncertni opus.

Nova Story že v prodaji

Story