Na obisku pri shujšani Indiri, ki ima nove načrte

Na obisku pri shujšani Indiri, ki ima nove načrte (foto: MIMA) MIMA
Vir: Nova
29. 1. 2018

Finalistko šova The Biggest Loser Indiro Ekič je po prihodu domov pričakalo veliko novih stvari. Nanjo se je namreč obrnilo veliko deklet, ki jim je med trajanjem šova postala velika vzornica. Absolventka višje zdravstvene šole je v šovu izgubila skoraj 30 kilogramov in se kot edina ženska predstavnica postavila ob bok preostalim finalistom.

Indira nam je po prihodu iz hiše odprla vrata svojega doma in nam zaupala, kaj vse doživlja in kakšni so njeni načrti. "Ponosna sem, da sem prestala to preizkušnjo. Da vidim pozitiven odziv tudi pri ljudeh, ki me obdajajo. Ko sem prišla domov in šla na internet ter zagledala vsa ta sporočila, pohvale, vprašanja ... sem bila osupla. Punce so mi zaupale, da sem jim vzor. Tega nisem vedela, dokler se šov ni končal," je povedala Indira.

30 kilogramov manj!

Indira je v šovu izgubila skoraj 30 kilogramov in s konfekcijske številke 46 prišla na 38. "Nočem več doživeti česa podobnega in vse prevelike hlače, ki sem jih imela, sem oddala. Nikoli več si ne želim te številke, zato bom delala še naprej v tej smeri življenja, ki sem ga sprejela za svojega."

Tudi Indira prizna, da ji je bilo težko. "Sem precej občutljiva in nekatere stvari me precej ganejo. Morali smo pošteno spremeniti način življenja, in to je bilo zame, punco, ki nikoli ni imela reda, ki ni skrbela zase, ni telovadila in ni imela kondicije, velik zalogaj. Vsak dan sem se prehranjevala v restavraciji s hitro prehrano, včasih dvakrat na dan. Naenkrat pa se vse obrne. Ko je šov zapustila Sabina, sem bila najnižji točki. V šovu nisem imela več prijatelja, svaj smo delovali kot neka družina, ampak to ni bilo iskreno. Ne nazadnje je to vseeno bila tekma. Zame je bilo težko živeti s takšnimi ljudmi, med katerimi vladajo lastni interesi nad vsem drugim. Takrat sem se tudi najedla čokolade in sladkarij ter rekla, da grem domov." Indiro je na tehtnici takrat rešil prav sotekmovalec Henrik, ki se je napil vode in s tem izgubil. "Žrtvoval se je zame in zelo sem mu hvaležna. Brez njega verjetno ne bi bila v finalu."

Obiskali smo shujšano indiro

Novi načrti

Indira bo nov življenjski slog vpeljala tudi doma. "Mama in sestra sta podlegli moji kulinariki. Zjutraj smo recimo jedle kruhke z lososom in sirnim namazom, sicer pa bi jedle beli kruh in pašteto," še pove Indira, ki že ima jasno zastavljene cilje za prihodnost.

"Veliko prošenj imam z različnih strani, a me najbolj veseli delo vizažistke. Trenutno delam v salonu na Ptuju in neizmerno uživam, ko ličim stranke. V tej smeri bom nadaljevala. Delala pa bi rada tudi tečaje in znanje prenašala na mlade punce. Potem pa imam v načrtu še sodelovanje s trenerjem Janom. Ideja je namreč, da bi organizirali izobraževalne delavnice za mlade, saj si ti želijo, da bi jim pomagala - z nasveti, motivacijo ... Združili bi moči in pripravili motivacijske urice za mlade."

Besedilo: Mima // Foto: Mima