Na odru sta ponovno navdušili Alja Krušič in Jana Šušteršič!

16. 11. 2015

V letošnjih polfinalnih oddajah Slovenija ima talent sta nastopili zmagovalki, ki sta gledalce za televizijskimi zasloni ponovno očarali z glasom, ki ju je popeljal med zvezde priljubljene oddaje.

Alja Krušič, zmagovalka iz 2013, se je včeraj na odru predstavila s pesmijo 'Nisi sam'.

Po zmagi je Alja izdala poskočno pesem 'A boš malo moj', ki ji je sledila še ena pesem plesnih ritmov 'Daj mi poljub'.

Mlada glasbenica, ki se intenzivno pripravlja na študij v tujini je letos debitirala na glasbenem festivalu Melodij morja in sonca s pesmijo 'Najin ples' s katerim je osvojila odlično tretje mesto.

Na letošnjem polfinalnem odru oddaje je nastopila tudi glasbenica, ki je že v lanskoletni avdicijski oddaji pustila ogromen pečet, a da bo zmaga v Slovenija ima talent 2014 pripadala prav njej, se vrhunska glasbenica, ki je zaključila magistrski študij na prestižni glasbeni univerzi Berklee, ni upala pomisliti. Z željo po nadaljnem ustvarjanjem v Sloveniji, je Jana Šušteršič sodelovala na EMI s pesmijo 'Glas srca', ki je kmalu dobila angleško verzijo pesmi 'Angel Heart', ter nov ritem, ki ga je predelal z grammyjem nagrajen glasbeni producent in Janin profesor Gael Hedding.

V letošnji pomladi pa je bila Jana tudi del ekipe glasbenikov zbranih v podporo in promocijo mednarodnega razvojnega sodelovanja ter humanitarne pomoči Sloveniji. Pod vodstvom producenta in skladatelja Žige Pirnata je šestnajst glasbenikov posnelo skladbo 'En svet'.