Na Planet TV prihaja nov šov Razred talentov

Razred talentov (foto: Planet TV) Planet TV
7. 11. 2014

Na Planet TV kmalu prihaja šov Razred talentov (Master Class), prvi šov talentov brez eliminacij, šov nadarjenih mladih pevcev med 8 in 14 leti.

Nastope nadobudnih mladih talentiranih pevcev bodo ocenjevali priznani slovenski glasbeniki – Alenka Godec, Katarina Habe, Tomi Meglič in Aleksander Mežek.

Alenka, Katarina, Tomi in Aleksander pa ne bodo le komentirali in ocenjevali nastopov otrok, ampak bodo tudi sami stopili na oder in skupaj z otroki zapeli.

V nekaterih oddajah Razred talentov bodo namreč gledalci videli tudi duet otroka, ki je bil v oddaji najbolje ocenjen, s svojim mentorjem oz. žirantom.

Otroci se bodo na svoj nastop pred žirijo seveda pripravljali, Planet TV jim bo omogočil delo s priznanima učiteljicama petja Natašo Nahtigal in Kristino Oberžan. Za glasbeno spremljavo pri nastopih bo skrbel Svarogov (Sašo Gačnik), glasbeni producent oddaje pa bo Jani Hace.

Razred talentov je najbolj srčen šov, kar jih je kadarkoli videla Slovenija. Je šov, v katerem nobeno mlado srce ne bo zlomljeno. Je šov, v katerem bodo mladi talenti peli znane pesmi, dobivali le pozitivne ocene in nihče izmed njih ne bo izločen.

Priporočamo