Na Playboyevo zabavo pride tudi Kataya

26. 11. 2013
Deli

V družbi Playboyevih deklet in privlačnih zajčic ter seksi točkah animacijskega programa, boste obiskovalci zimskega Playboy Mansion partyja uživali ob odlični glasbi, za katero bo med drugim poskrbela tudi priljubljena pevka Kataya.

Pevka Kataya je zagotovo ena bolj prepoznavnih na slovenski glasbeni sceni, ne samo po glasu, temveč tudi stasu.

Pred dnevi je izšla njena prva skladba s pomenljivim naslovom Numero uno, za katero je posnela tudi videospot. V njem ne nastopa sama, temveč sta ji družbo tako v studiu kot na snemanju delala postavna raperja Challe Salle in Erik.

Poleg prvega uradnega videospota je Kataya posnela tudi nekaj novih pesmi, prvič napisala tudi svoj tekst, trenutno pa dela na novih melodijah, ker bi rada pri glasbi sodelovala tudi kot avtorica.

Sicer pa Katayo (mimogrede njeno pravo ime je Katja Ajster) še vedno lahko občudujete na spletnih straneh Playboya, saj je Katja ena tistih Slovenk, ki je bralcem moške revije pred leti pokazala vse svoje čare.

Kdo je še potrdil svoj prihod na zimski Playboy Mansion party, ki bo v soboto, 7. decembra, v celjskem klubu Mansion, preverite v novici Spoznajte dekleta, ki pridejo na Playboy Mansion party.

Sicer pa so vstopnice že na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih in v klubu Mansion, vabimo pa vas tudi na ogled poročila iz prve Playboy Mansion zabave, ki ga najdete TUKAJ.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ