Na Playboyevi zabavi tudi umetno zasneževanje!

3. 12. 2013

Tik pred zimskim Playboyevim Mansion partyjem, ki bo v soboto, 7. decembra, v celjskem klubu Mansion, razkrivamo še zadnje podrobnosti z najbolj seksi decembrske zabave.

Že smo pisali, da boste lahko uživali v odličnem glasbenem nastopu vokalistke Kataye, družbi Playboyevih deklet in zajčic ter seksi točkah Mansionovega animacijskega programa.

Znova boste lahko občudovali seksi plesalke v dva metra visokem ter meter in pol širokem šampanjskem kozarcu.

Zimska izdaja vroče zabave bo potekala na dveh 'florih', prijazne natakarice pa vam bodo pijačo točile za posebnim ledenim točilnim pultom.

Izvedeli smo, da bodo organizatorji v sodelovanju z lokalnim smučiščem Celjska koča izvedli celo umetno zasneževanje.

"Izdelava velikega ledenega šanka, ki ga želimo z pravimi vremenskimi razmerami kot atrakcijo obdržati ves december, je izjemno zahtevna, saj je ob izdelovanju potrebna precej nižja temperatura ledu, hkrati pa po koncu izdelave še vedno dovolj nizka, da se šank obdrži. Umetno zasneževanje je prav tako zahteven logistični projekt, saj zahteva zelo nizke temperature vode in proces kot ga poznamo na smučiščih," so nam sporočili iz celjskega kluba Mansion.

Spomnimo, da so svoj prihod na zimski Playboy Mansion party, ki bo v soboto, 7. decembra, že potrdile: Katarina Benček, Anna Milinković, Manja Dobrilovič, Maša Kores in Ana Dravinec.

Vstopnice so že na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih in v klubu Mansion, bo pa tokratni Playboy Mansion party tudi dobrodelno obarvan. Delež od prodaje vstopnic bo šel za pomoč socialno ogroženi družini.

Priporočamo