Na POP TV prihaja ta izjemno znana slovenska voditeljica, ki jo mnogi že zelo pogrešajo

7. 6. 2023
Deli

Ste se tudi vi spraševali, če se bo ta zelo znana voditeljica še kdaj vrnila na POP TV? No, zdaj imamo vse odgovore za vas.

1 / 2
Nebojša Tejić/STA

Mnogi so že komaj čakali, da bodo na POP TV znova snemali izjemno priljubljen resničnostni šov in mnogim se je zdaj želja tudi uresničila. Ne samo, da se vrača šov, vrača se tudi izjemno znana voditeljica, ki jo mnogi že zelo dobro poznajo, predvsem pa so upali, da bo prav ona zopet vodila ta šov, ki vsakič, ko je na sporedu, dvigne veliko prahu, saj je v njem vedno pestro dogajanje. Berite dalje ...

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.