Na silvestrovo se je vesolje obrnilo proti Davidu Urankarju

Na silvestrovo se je vesolje obrnilo proti Davidu Urankarju (foto: Boštjan Podlogar) Boštjan Podlogar
Vir: Nova
18. 1. 2019

Ob prehodu iz starega v novo leto med znanimi obrazi kroži kar nekaj zgodb, še posebej zanimiva pa se je zgodila voditelju jutranjega programa na TV Slovenija Davidu Urankarju.

“Z Ajdo sva se spoznala pred 14 leti, ravno nekaj dni pred novim letom. Na vsak način sem želel na silvestrovanje, kjer je bila tudi Ajda. Tisti večer je bila res huda poledica in oče mi je rekel, da le če pridem peš v klanec pred hišo, grem lahko tja z avtom. Tako je drselo, da po klancu nisem prišel niti peš, in silvestrovanje z Ajdo je odpadlo. Takrat se mi je zdelo, kot da se je vesolje obrnilo proti meni,” se dogodkov, kot da bi se zgodili včeraj, spominja simpatični voditelj, ki ima kar nekaj prvih dni po novem letu v lepem spominu.

Sicer pa David priporoča, da je na silvestrovo dobro malo manj uživati in se nato na prvi januar raje odpraviti na smučišče, saj tam dopoldne, kot pravi v smehu, ni žive duše! “Zelo rad smučam in z Ajdo sva navdušena, da tudi Liam na snegu res uživa. Za novoletne praznike bomo tako na belih strminah. V hribih je za praznike pravljično, zlasti če zapade še kaj snega in so pobeljene tudi strehe in drevesa,” je zaključil Urankar.