Na spletu smo našli ta posnetek Manje (Kmetija) in komaj smo jo spoznali, tukaj so vse podrobnosti

Na spletu smo našli ta posnetek Manje (Kmetija) in komaj smo jo spoznali, tukaj so vse podrobnosti (foto: POP TV) POP TV
24. 11. 2022

Manja Šernek je nedavno v resničnostnem šovu Kmetija delala svoje žalostno otroštvo, danes pa se zdi, da ji gre v življenju veliko lepše.

Manja Šernek ima že nekaj časa Tik Tok profil, kjer s svojimi sledilci deli številne stvari, med drugim pa jim tudi kaže, kako spretna je pri ličenju same sebe in kako dobro ji gredo te stvari od rok.

Pred časom se je tako pred ogledalo postavila povsem brez ličil in mnogi so komentirali, da je takšna videti še lepša, kot takrat, ko je naličena.

Preberite še: Zvezdana Mlakar zaradi partnerjevega nasilja pred leti celo na urgenci, tukaj so podrobnosti

Nato pa je v nekaj minutah pokazala povsem novo podobo, ki je mnoge osupnila in seveda so sledili novi komentarji sledicev, da je naravnost prelepa.

Tudi nam se je zdelo tako, videti je bila sicer močno spremenjena, a naravnost sanjska, zato ni čudno, da ji oboževalcev zares ne manjka.

@budalije Zdej se nam pa nc ne mudi 🤣♥️ #budalije #maniatok #slovenskitiktokerji #makeuptutorial ♬ Lady - Hear Me Tonight - Modjo