Na Tanji Žagar je ta obleka kot ULITA, nič čudnega, da je z njo tako zelo zadovoljna

Na Tanji Žagar je ta obleka kot ULITA, nič čudnega, da je z njo tako zelo zadovoljna (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
26. 8. 2022

Priljubljena pevka je bila nad to kreacijo navdušena.

Tanja Žagar je navdušena nad lepimi in lahkotnimi oblekami. V tem poletju je pokazala več modelov, ki so na njej videti odlično. Nazadnje je izbrala dolgo obleko s črno-belim črtastim vzorcem in črnim pasom, ki sega skoraj do tal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Ob tem je priznala, da so ji bolj pri srcu živahne barve, a ta ji je očitno bila pisana na kožo. No, nam je v njej res všeč, pa tudi njeni sledilci so bili navdušeni. Ženstveni modeli, za kakršne se odloča Tanja, so priljubljeni tudi pri drugih damah, ki sledijo njenemu modnemu vzgledu. Pred kratkim je precej navdušenja požela obleka, v kateri je na počitnicah pozirala svojemu sinu Karlu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Tudi ta je daljša, a narejena iz lahkotnega materiala ter pravzaprav brezčasna. Obleke, ki jih je izbrala za to sezono, bo zagotovo še lahko nosila, saj gre za klasične modele.

Tanja je med tistimi srečnicami, ki ji odlično pristojijo žive barve - in ena od oblek je pritegnila veliko pozornost. V osnovi je bela z vpadljivim cvetličnim potiskom. Ko jo je pokazala svojim sledilcem, ti niso skrivali navdušenja in so jo nagradili s številnimi všečki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Modne navdušenke zagotovo ne bodo zgrešile z izbiro podobnih modelov, ki pristojijo različnim postavam. Take obleke so z izbiro pravih modnih dodatkov (čevljev, torbic, tudi nakita) lahko odlična popestritev poletne garderobe, zato jih je vsekakor vredno imeti v omari, saj bodo uporabne več sezon. In to dobro ve tudi Tanja.