Na visokih petkah si je pritekla 1000 evrov

Vir: Govori.se
17. 9. 2011

Mestno središče Ljubljane so v dopoldanskih urah ponovno preplavila dekleta v visokih petah.

Traso med Mestnim in Prešernovim trgom je na tokratnem petem Cosmopolitanovem teku v petkah najhitreje pretekla Tina Slejko. Tradicionalno peti Tek v petkah je tokrat svoje mesto našel v sami srčiki praznovanja desetletnice izhajanj Cosmopolitana, v t.i. Cosmo desetki s Cosmo šoping dnevom, ki ga bo v večernih urah sklenila nora zabava v nekdanjem Bachusu, sedanjem Mr Jonesu, Cosmo Dirty Dance Party.

Potem, ko se je iz vsakega od polfinalnih tekov v finale uvrstilo po pet najhitrejših iz vsakega teka, je najhitrejša tekačica v stiletkah postala Tina Slejko iz Nove Gorice.

Zmagovalka je progo v dolžini dobrih 120 metrov pretekla v 17,4 sekundah, revija Cosmopolitan in blagovna znamka Compeed pa sta jo razveselila s čekom v vrednosti 1000 evrov!

Lastnica najvišje izmerjene petke letošnjega Teka v petkah je postala Anuška Ulčnik Kokalj in prejela par čevljev z visoko petko Galerije Emporium, lovoriko najboljše oblečene pa je ekipa modnih strokovnjakov revije Cosmopolitan podelila Aleksandri Kos Kirbus.

Za morebitne žulje so tudi letos poskrbeli obliži Compeed!