Nadaljevanka Novi sosedje: Zvrhana mera komičnih zapletov

Nadaljevanka Novi sosedje: Zvrhana mera komičnih zapletov (foto: PTV) PTV
Vir: Lea
26. 3. 2017

Nova humoristična serija Dragi sosedje nam vsak dan na dlani ponuja komične zaplete, ki jih zakuhajo stanovalci tipične slovenske soseske. Glasna glasba in zabave, ljubezenski trikotniki, klasične sosedske zamere ... vse to in še več je recept serije, v like katere so se prelevili že dolga leta poznani obrazi naše igralske sfere.

D a tudi snemanja v radoživosti parirajo nadaljevanki, smo seveda morali preveriti kar na lastne oči in tako smo junake, upodabljajoče dve družini, dva študenta, zapeljivo sosedo in vsevednega hišnika, zalotili kar na snemanju in pokukali v najbolj smešno hišo te pomladi.

Tina Gorejak o Suzani Hrušovar: Obupna kuharica

Tina pravi, da sta si z upodobljenim likom precej blizu. S Suzano ju druži predvsem dobrovoljnost, nezamerljivost in to, da nobena ne komplicira in da radi delata: "Razlikujeva pa se v tem, da Suzana rada obrekuje in jo precej prizadenejo opazke lepe in mlade sosede Sare," pripoveduje Gorenjakova in prizna: "In še ena bistvena razlika je med nama – Suzana obupno kuha."

Dekleta o Sebastijanu

Tina Gorenjak: "Bila sva sošolca na akademiji. Ogromno časa smo preživeli skupaj, z njim sem poleg številnih kratkih filmov posnela tudi prvi celovečerec. Sva zelo dobra prijatelja in težko rečem, da ga vidim kot seksi tipa. Zame je pač odličen soigralec. Je pa definitivno najlepši slovenski igralec, brez dvoma. Ne glede na okus."

Vesna Slapar: "Sebastijan je eden redkih Slovencev, ki ima lep in pravi latino videz. Iz njega veje pravi ialijanski melos in ima čaroben glas ..."

Inti Šraj: "Je ravno prav skrivnosten, zanimiv, olikan in čuten. Ima skoraj vse, kar bi pravi moški moral imeti."

Mario Ćulibrk o Luku Langerholzu: "Nisem brezglavi osvajalec"

"Če odmislim njegovo ekstrovertiranost in nagnjenost k brezglavemu osvajanju, sva si na nekaterih področjih dokaj podobna," o vlogi nagajivega študenta pravi komik Mario in prizna, da tudi sam študentska leta ohranja v lepem spominu. "Doživetega je bilo veliko dobrega in lepega, in kar je najpomembnejše, takrat dokončno sem dojel, kaj želim početi v življenju."