Nadiya Bychkova: Bivši razkril njeno intimo?

Nadiya Bychkova: Bivši razkril njeno intimo? (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
27. 11. 2017

Vrhunska plesalka, Ukrajinka Nadiya Bychkova, na plesnem področju ostaja razred zase. Trenutno sicer nadvse uživa s svojo deklico Milo ter fantom, nogometašem Matijo Škarabotom, zavzeto pa se pripravlja tudi na britansko različico priljubljenega šova Zvezde plešejo, Strictly Come Dancing.

Nadiya v plesnem šovu pleše z igralcem Davoodom Ghadamijem, najbolj poznanim iz serije East Enders, ki je med postavnimi plesalkami pred začetkom samega šova izbral prav njo, da bi se oba med plesnimi oddajami dobro izkazala. Britanci so seveda navdušeni nad plesno mojstrico Nadiyo, ki jo v medijih The Sun in Mirror označujejo za strastno žensko in pravo zapeljivko letošnjega plesnega šova. A uspeh vrhunske plesalke v najnovejših člankih razkriva tudi njeno nadvse pestro plesno intimno življenje, za kar je brez dlake na jeziku poskrbel kar njen bivši fant, slovenski plesalec Miha Vodičar, ki ga bomo videli pri nas v vlogi plesalca v spomladanskem šovu Zvezde plešejo na POP TV.

Izsek iz vročega intervjuja

Očitno užaljeni plesalec Miha, ker ga je Nadiya pustila po triletnem burnem razmerju, je v časopisu The Sun ekskluzivno razkril, da ga je ravno ona pustila, in sicer na zelo krut način. Tako je v intervjuju, ki odmeva v svetovnih medijih, razbrati, da je vrhunski plesalec imel triletno burno razmerje z Nadiyo, ki se je začelo po tem, ko sta postala plesalca leta 2010. Nakar ga je Nadiya pustila oz. zamenjala z manekenom, takrat mistrom Slovenije Petrom Klincem; Miha pravi, da mu je bilo grozno tudi zato, ker je Nadiya javno priznala, da se je razmerje s Petrom začelo že prej in sta imela skupnaj zelo vroče trenutke. Zato pa Miha zdaj opozarja ženo Nadiyinega trenutnega plesalca v šovu Strictly Come Dancing, s temi besedami: "Ko se Nadiya odloči za fanta, ga tudi dobi."

Slovenski vrhunski plesalec dodaja, da sta z Nadiyo takoj po končanem razmerju začela ponovno plesati, vendar je sam potreboval dva meseca, da je prišel k sebi. Pravi, da je Nadiya bila vedno zelo razburjena, ko jo je on spraševal o Petru in o tem ni želela govoriti. Skozi pogovor se razkriva tudi romanca Nadiye, ki jo je imela pred leti s slovenskim pevcem Janom Plestenjakom ter ne nazadnje tudi skrita poroka in ločitev od ruskega plesalca Sergeja Konovalčeva. Miha skozi pogovor trdi, da Nadiya potrebuje veliko pozornosti, kajti tako je bila navajena od malega in to tudi pričakuje. Je pa zanimiv pogled na samo situacijo razkril tudi igralec Davood, ki pravi, da je med njima naravna kemija in tega noče skrivati, razkrije pa tudi, da je bil zaradi Nadiye in plesa tako utrujen, da se mu doma ni dalo seksati z ženo Isobel, s katero je poročen sedem let. Zato ob koncu Miha opozarja ženo igralca, naj bo zelo pozorna na dogajanja z Nadiyo.

Nadiya Bychkova: Bivši razkril njeno intimo?

Seveda smo tako Nadiyo kot tudi plesalca Miho Vodičarja prosili za izjavo, saj so nas besede o njegovi bivši neverjetno presenetile. Nadiya izjav o svoji zasebnosti ne daje, tako se na naša vprašanja ni odzvala. Je pa bil bolj jasen Miha, ki je razkril svoj pogled na intervju, ki ga je dal za The Sun. "Celotni intervju je bil popolna laž, ki omadežuje najino profesionalno ime in najino športno pot! Iz intervjuja je bilo mojih besed 10 odstotkov, pa še to so bile obrnjene tako, da je njim ustrezalo. To je edini komentar, ki vam ga lahko dam na vaša vprašanja! Več pa se o tej zadevi sploh ne želim več pogovarjati," je bil jasen Vodičar.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Alpe, Profimedia, Matjaž Očko, Primož Predalič