Nadiya Bychkova in Miha Vodičar ostajata prijatelja

Do veselega dogodka jo loči še nekaj spomladanskih mesecev. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
18. 3. 2016

Simpatična Nadiya Bychkova in njen dolgoletni soplesalec Miha Vodičar sta se razšla tudi na plesnem področju, saj se Nadiya zaradi nosečnosti za nekaj časa poslavlja od plesnega parketa, Miha pa je prvič brez dolgoletne soplesalke že osvojil zlato na državnem prvenstvu.

Svetlolasa plesalka se je kljub nosečnosti veselo zavrtela v ritmih latinskoameriške glasbe.

Svetlolasa plesalka o nosečnosti sicer ne želi govoriti, prav tako pa molči o svoji ljubezni z goriškim nogometašem. Izvedeli smo, da sta zaljubljenca že začela izbirati ime, v prihodnje pa naj bi si ustvarila skupen dom v osrčju vinskih trt in gričev.

"Zakaj bi skrivala eno od najlepših stvari, ki se mi dogaja v življenju?" je ob priznanju govoric o nosečnosti povedala simpatična Nadiya, ki pa trebuščka in otroka ne želi izpostavljati medijem, je pa priznala, da se kljub materinski vlogi ne bo odpovedala številnim projektom, v katerih nadvse uživa. Dojenček bo na svet prijokal v poletnih mesecih, do takrat pa bosta plesalka in njen partner, ki se medijsko ne želi izpostavljati, mesece izkoristila zase in negovanje svoje ljubezni. Nosečka, ki je še pred dobrim letom gola pozirala za revijo Playboy, pa kar žari od veselja.

Kljub trebuščku ostaja v vrhunski formi, saj se je pred kratkim še zavrtela v latino ritmih na predstavitvi novega renaulta megana, ob tem pa si je privoščila nekaj mirnih sprehodov ob obali Rovinja, ki jih je delila tudi z oboževalci na družabnem omrežju. Ob večerih sta zaplesala z Mihom Vodičarjem, ki pa tudi brez Nadiye že žanje prve nagrade in priznanja. Ob tem je plesalka na spletnem profilu objavila ganljivo sporočilo, ki izraža vso podporo Mihu ob njegovih dosežkih: "Dragi moj najboljši prijatelj! Skupaj sva prehodila težko, a najlepšo pot. Ko sva prvič zaplesala skupaj, sem vedela, da nama lahko uspe nemogoče. Dosegla sva veliko, več, v bistvu vse! V najlepšem objemu sva priplesala do samega vrha. Sedaj, ko se najine poti razhajata, ti iz vsega srca želim, da dosežeš vse cilje, ki si si jih postavil. Začni s tem državnim prvenstvom! Vem, da veš, da bom vedno tvoja največja podpora! Hvala za 10 nepozabnih let. Srečno."

Očitno je Mihu tudi Nadiyina podpora prinesla prvo mesto na državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih.

Napisala Nika Arsovski, fotografije Primož Predalič, Story Press

Priporočamo