Nadiya Bychkova: Komaj čaka izid Playboya

Playboy z Nadiyinimi 
fotografijami na 12 
straneh izide 13. marca. (foto: Črt Slavec, Andraž Blaznik) Črt Slavec, Andraž Blaznik
Vir: Nova
9. 3. 2015

Le malokdo ne pozna prelepe plesalke, svetovne plesne prvakinje Nadiye Bychkove. Nedavno se je z ekipo slovenskega Playboya odpravila na eksotično potovanje na Kubo in tam odvrgla vse! Zakulisje prvi razkrivamo v reviji Nova.

Nadiya je hvaležen model, živahna, lepa, postavna, vse, kar si Playboyev fotograf Aleš Bravničar le želi. Tudi zato je kar dolgo trajala njegova snubitev, da je Nadiyo prepričal: "Dolgo sva se o tem menila, trajalo je več kot leto dni. Nato pa smo nekega dne le spokali kovčke in smo šli." Na Kubo so se pravzaprav odpravili fotografirat oglaševalsko kampanjo za Slowatch (www.slowatch), saj je Nadiya slovenska ambasadorka za blagovno znamko Michael Kors. Tako so potovanje na Kubo hkrati še izkoristili za fotografiranje za Playboy.

Odpotovali so v Havano, kjer je nastala tudi večina fotografij. Aleš je bil tam že četrtič, zato je bil dobro pripravljen, domenjen z lokalnimi prebivalci, kje in kako slikati, da bodo imeli čim več miru: "Tudi zato, ker sem točno vedel, kam in na koga se obrniti, nismo imeli prav nikakršnih težav, držali smo se pravil diskretnosti in fotografirali vedno na primernih mestih, tudi povsem zasebnih kotičkih, kjer nismo nikogar motili. Lahko rečem, da smo resnično uživali, tudi kar se hrane tiče. Jedli smo lokalno hrano, papajo, ananas in guavo, morsko hrano in ostalo." In kaj pravi o Nadiyi? "Nadiya ni prav nič sramežljiva, je super punca. Vidi se, da je vajena potovanj, da ima za sabo lepo kilometrino. Tudi pred objektivom je totalna profesionalka, zaupala mi je 100-odstotno. Izbrali smo končnih 12 fotografij za pictorial in z vsemi sem zelo zadovoljen. Lahko le rečem, da smo se poskušali izogniti posnetkom, tipičnih za Kubo, in naredili fotografije z bolj osebno noto.

POLNA VTISOV

Nadiya je bila nad potovanjem na Kubo popolnoma navdušena: "Prvič sem potovala tja in vesela sem, da sem šla, saj mi je Kuba zelo blizu tudi zaradi plesa." Nadiya je bila sicer v reviji Playboy že pred leti, ko se je slikala kot sanjsko dekle: "Z Alešem Bravničarjem se že dolgo poznava in sva se o tem že pogovarjala in dogovarjala. Premišljevala sem o tem in prišel je dan po svetovnem prvenstvu, ko sem zmagala in sem se odločila, da naredim to. Fotografije sem posnela zase. Zelo sem zadovoljna s prav vsako fotografijo, saj ima vsaka svojo težo. Morate jih videti, potem boste vedeli, o čem govorim. Komaj čakam, da bo revija izšla!"  

NINA KEDER