Nadiya Bychkova na reviji pokazala več, kot bi hotela

Nadiya Bychkova na reviji pokazala več, kot bi hotela (foto: lisca) lisca
Vir: Nova
10. 7. 2018

Vrhunska plesalka in manekenka Nadiya Bychkova je pred dnevi v Portorožu, natančneje na tradicionalni letni reviji podjetja Lisca v GH Bernardinu, poskrbela, da se je temperatura v dvorani med številnimi poslovnimi partnerji za nekaj trenutkov dvignila na raven poletne vročine.

Postavni in nadvse zapeljivi plesalki se je pri enem od izhodov zgodil neljub dogodek, saj so ji, medtem ko je v rokah držala rolko, z zadnjice zdrsnile modne hlačke in pokazale več, kot bi seveda želela.

Izvedeli smo, da je bil dogodek za Nadiyo sila neprijeten, a je svoj modni nastop zaključila kot prava profesionalka, pa čeprav je širši javnosti za trenutek pokazala svojo gibčno plesno ritko. Kot nam je zaupala ena od obiskovalk revije, je postavna Nadiya vse izpeljala na svojstven način, saj je v trenutku zakrila zadnjico ter spodnji modni kos previdno popravila v prvotno stanje. Ni kaj, Bychkova ne ostaja samo profesionalka na plesnem parketu, ampak tudi na modni stezi, kjer je vsak njen izhod že sam po sebi nadvse seksi in zapeljiv.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Lisca