Nadiya Bychkova: Noseča plesna zapeljivka

Nadiya Bychkova: Noseča plesna zapeljivka (foto: Matjaž Očko) Matjaž Očko
Vir: Nova
14. 3. 2016

Vrhunska plesalka Nadiya Bychkova, ki na plesnem področju ostaja razred zase, saj s svojo lepoto ter plesnim znanjem osvaja prestižne naslove pri nas in na tujem, je tudi med nosečnostjo plesno zelo aktivna.

Čeprav o ljubezni z goriškim nogometašem ne govori ter ne daje izjav o otroku, smo od skritih virov dobili preverjeno informacijo, da nosečnost poteka brez večjih težav ter da zaljubljen parček že izbira ime za otroka, ki ju bo še bolj združil v poletnih mesecih. No, izvedeli smo, da Nadiya že nestrpno pričakuje vlogo mamice, a do takrat vsaj po videnem fotomaterialu ne misli počivati. Zapeljiva plesalka je pred dnevi dokazala, da je kot nosečka še lepša ter da tudi plesno žari. Tako je pred kratkim delovno preživela kar dva tedna na Hrvaškem, kjer se je odvijal prav poseben dogodek z naslovom Renault izziv in lansiranje novega Megana.

Nadiya je čez dan uživala ob morju in na dolgih sprehodih po rovinjski obali, večere pa izkopristila z vrhunskim plesalcem Miho Vodičarjem za plesne zadeve, nastope ter požela ovacije z vseh strani. Ostajamo pa brez besed, saj je plesalka kljub nosečnosti še vedno nadvse elegantna in gibčna ter nosečniškega trebuščka, ki se ga ne opazi, ne skriva za ohlapnimi oblačili. Kot zanimivost dodajmo, da se Bychkova z marcem poslavlja za nekaj mesec od plesnih odrov, do poroda otroka, saj bi rada naslednje mesece izkoristila zase in svojo ljubezen. Ni kaj mi že nestrpno pričakujemo rojstvo otroka ter da se zapeljiva in seksi Nadiya v najkrajšem času vrne na plesni parket pod soj luči, saj je tam že leta pri nas in v tujini plesna kraljica brez konkurence.

ALOJZ PETROVČIČ