Nadiya Bychkova omrežila Angleže - obožujejo jo!

Nadiya Bychkova omrežila Angleže - obožujejo jo! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
13. 12. 2017

"Plavolasa seks bomba bo zmešala vse!" pišejo angleški tabloidi o Nadiyi Bychkovi. Ukrajinka, ki od svojega 15. leta živi v Sloveniji, je namreč nastopala kot profesionalna plesalka v šovu Strictly Come Dancing oziroma Zvezde plešejo, a sta s soplesalcem izpadla v 11. tednu.

Seksi plesalka je zmešala glavo Angležem in menda tudi soplesalcu, zvezdi angleške limonade East Enders, Davoodu Ghadamiju, zato se je največji angleški tabloid The Sun posvetil njenemu ljubezenskemu življenju. Tako so izbrskali marsikatero zanimivo podrobnost o Nadiyi.

Nadiya je sicer bila nova med profesionalnimi plesalci v šovu, ki je eden izmed bolj gledanih v Veliki Britaniji in ga vsi obožujejo. Že v svojem prvem letu v šovu je pokazala, da je zahtevna učiteljica in da od soplesalca zahteva najvišjo stopnjo dejavnosti in predanosti.

Z zvezdo iz serije East Enders Davoodom Ghadamijem, s katerim je plesala in ki jo je, mimogrede, za soplesalko izbral sam, je plesala tako strastno in predano, da so se gledalci spraševali, ali gresta potem naravnost v spalnico, saj je med njima bila vidna veliko privlačnost. Nadiya je namreč obljubila, da bo v šov prinesla ženskost, čutnost in pozornost na detajle.

Da je prinesla vse to in še več, govori tudi to, da jo angleški rumeni tisk imenuje kar 'čudežna ženska'. Nadiya je sicer znana plesalka, ki se je s plesom začela ukvarjati že pri štirih letih. Je dvakratna svetovna in evropska plesna prvakinja ter večkratna slovenska prvakinja, tabloid The Sun pa piše tudi, da je stara 28 let, prihaja iz Ukrajine in živi v Sloveniji, kamor se je pri petnajstih priselila iz Ukrajine. Ne pozabijo dodati, da ima hčerko Milo in da živi v Sloveniji z nogometašem Matijo Škarabotom.

Besedilo: Eva Jandl // Fotografije: Instagram, Profimedia, osebni arhiv, Prmiož Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story49/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 49/2017

Story 49/2017, od 30. 11. 2017