Nadiya Bychkova: Po otroku sledi poroka!

Nadiya Bychkova: Po otroku sledi  poroka! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
23. 4. 2018

Svetlolasa lepotička Nadiya Bychkova se je pred časom vrnila z Otoka, kjer si je z nastopi v oddaji Strictly Dancing prislužila veliko pozornost britanske javnosti. Zdaj pa izvrstno plesalko že čakajo novi izzivi, letos pa bi lahko zazvonili tudi poročni zvonovi.

Pomembno vlogo v življenju dvakratne svetovne in evropske plesne prvakinje igra ples, z materinstvom pa je vse v življenju lepotičke dobilo povsem drug smisel. Lepotička kar žari, kadar beseda nanese na njeno malo princesko, saj se dobro zaveda pomena družine, ki ji je ves čas stala ob strani.

Njen izbranec, nogometaš Matija Škarabot, jo podpira na njeni plesni poti, pred časom pa se je parček odločil zvezo kronati tudi z zaroko. Po izročilu naj bi tako v letu dni sledila poroka. In kaj si o tem misli Nadiya?

Nadiya Bychkova: Po otroku sledi  poroka!

"Prihajam iz vzhodne Evrope, kjer je poroka še kako pomembna. Tako sem bila vzgojena. Ne glede na to, da živimo v moderni dobi, je poroka tisto, kar ti da nekaj posebnega," je zaupala plesalka, ki je priznala, da je poročni dan že na obzorju, vendar pa najprej potrebuje nekaj časa, da se umiri in strni misli po napornem urniku, ki ga je imela v zadnjih nekaj mesecih. Medtem ko številna dekleta že od mladosti sanjajo o beli poročni obleki, s katero se bodo sprehodile do oltarja, pa je plesalka v svojem življenju oblekla že nešteto glamuroznih oblek.

Nadiya Bychkova: Po otroku sledi  poroka!

"Ne, v svoji karieri sem nosila nešteto čudovitih oblek, tako teh sanj nikoli nisem gojila. Je pa poročni dan nekaj posebnega. Dan, ko se za nekaj odločiš. Vedno sem bila prepričana, da je nemogoče predvidevati, kako se bo življenje obrnilo. Ko pa se odločiš za poroko, si prepričan o tem, o zvezi. Temu tako poskušaš slediti in upaš, da ti bo uspelo. Do konca življenja. Vsi sanjamo o sreči do konca svojih dni. Pomembno je, da imaš vizijo, se trudiš. Stvari v življenju pa se spreminjajo. Poroka je nekaj lepega, čustvenega," nam je povedala plesalka in ob tem čustveno dodala: "Kljub temu pa je povsem neprimerljivo z materinstvom." 

Besedilo: Nika Arsovski // Foto: Primož Predalič, osebni arhiv