Nadiya Bychkova: Potrdila ljubezen in nosečnost!

Bychkova o partnerju ne 
daje izjav, a je očitno le 
našla pravo ljubezen 
svojega življenja, saj se 
namerava v kratkem 
preseliti na goriški 
konec ter si tam 
ustvariti dom. (foto:  Primož Predalilč, arhiv Nova, osebni arhiv) Primož Predalilč, arhiv Nova, osebni arhiv
Vir: Nova
1. 2. 2016

Vrhunska plesalka, Ukrajinka Nadiya Bychkova, ki na plesnem področju ostaja razred zase, saj s svojo lepoto ter plesnim znanjem osvaja prestižne naslove pri nas in na tujem, je v leto vstopila polna energije, saj bo po vseh namigovanjih ter medijskih ugibanjih v poletnih dneh resnično prvič postala mamica.

Kot smo v Novi novembra ekskluzivno razkrili, da je Nadiya v ljubezenski romanci z goriškim nogometašem, tokrat zadevo nadgrajujemo, saj smo izvedeli, da je ljubezen med njo in vrhunskim športnikom z Goriškega tokrat na trdnih temeljih, saj si bo parček – kot nam je zaupal skriti vir – v prihodnje ustvaril tudi dom v osrčju vinsko obarvanih gričev.

Seveda tudi tokrat nismo mogli mimo tega, da ne bi pri plesni lepotici, ki je preverjeno v petem mesecu nosečnosti, preverili vsa namigovanja, ugibanja ter glasne govorice o njenih življenjskih prelomnicah. Omenimo še, da se lepotica lahko pohvali z ogromno plesnimi priznanji ter lovorikami in s kar dvema zlatima svetovnima odličjema.

"Ja, potrjujem, res sem noseča. Tega nikoli nisem ne želela ne nameravala skrivati. (Smeh.) Zakaj bi skrivala eno najlepših stvari, ki se mi dogaja v življenju? Ker pa ta del mojega življenja ne spada v javno sfero, si želim, da tako tudi ostane. Želim si, da otrok in vse, kar je z njim povezano, ostane samo moje. Zato na morebitna vprašanja o nosečnosti, porodu, otroku in partnerju v prihodnje ne bom odgovarjala. Ne danes, ne jutri in ne čez leto dni! Odločitev, ki sva jo sprejela skupaj s partnerjem, ki si ne želi nastopati v medijih, želim spoštovati. Prav tako pa želim, da tudi drugi spoštujejo najino zasebnost," pove Nadiya in nadaljuje: "Upam pa, da nisem preveč zahtevna in naivna, če prosim za enako mero spoštovanja, ki sem ga izkazala številnim novinarjem v zadnjih desetih letih, ko sem bila vedno na voljo. Zato iskreno pričakujem, da se ta moja edina želja v prihodnje spoštuje. Še vedno sem in bom z veseljem delila z vami vse, kar vas zanima v povezavi z mojim plesno-manekenskim ustvarjanjem, saj se kljub vstopu v materinsko vlogo ne želim odpovedati določenim projektom, v katerih nadvse uživam."

ALOJZ PETROVČIČ