Nadiya Bychkova: Preselila se je v Ljubljano

Nadiya Bychkova: Preselila se je v Ljubljano (foto: Peter Klinc) Peter Klinc
Vir: Story
15. 4. 2017

Vrhunska plesalka Nadiya Bychkova, ki na plesnem področju ostaja razred zase, se je preteklo leto posvečala materinski vlogi, saj je prvič postala mamica in rodila deklico Milo.

Story: Ples je vaša strast in ljubezen. Se je kaj spremenilo, odkar ste mamica?

Moj pogled in odnos do plesa se nista spremenila. Ples je bil, je in bo vedno del mene. Mislim, da tega nič ne bi moglo spremeniti.

Story: Po rojstvu hčerke ste se umaknili iz medijev ter se predali vlogi mamice in v tem času zapustili tudi plesni parket. Je bilo težko?

Res sem se za nekaj mesecev umaknila iz medijev, ampak samo zato, ker nisem imela česa zanimivega povedati. O tem delu zasebnega življenja, ki je bil zanimiv za medije, pa nisem želela govoriti. Plesnega parketa nisem zapustila. Res je, da sem v določenem trenutku plesala bolj okorno, a nehala nisem nikoli. Mene vedno 'srbijo' pete, in ko me srbijo, plešem. Jaz vedno plešem. (smeh)

Story: Rojstvo hčerke Mile je zahtevalo tudi selitev na goriški konec Primorske, od koder je doma tudi vaš partner. Izvedeli smo, da ste med porodniškim dopustom kar veliko časa preživeli na Primorskem.

Primorska je prekrasna in ljudje so fantastični. Res so me toplo in iskreno sprejeli. Rada imam Primorsko in Primorce. (smeh)

Story: Med porodniškim dopustom ste bili tudi zelo športno aktivni, saj ste nam že pred časom razkrili, da brez telovadbe in zdrave prehrane pri vas ne gre. Kako ste si zastavili načrt, da imate leto dni po porodu postavo takšno kot prej?

No, iskreno, postava ni še kot pred porodom, ampak hvala za kompliment! Moram priznati, da nisem imela veliko težav z 'vrnitvijo' v prvotno stanje. Sem aktivna športnica že več kot 20 let in zelo dobro poznam svoje telo. Med nosečnostjo nisem pretiravala v nobeno smer, zato nisem pridobila veliko kilogramov. V bistvu so se kilogrami do danes skozi obdobja topili kar sami. (smeh) So mi pa zdaj, ko gre porodniška h koncu, priskočili na pomoč v salonu lepote Serenyti. Jaz pravim, da me razvajajo, oni pa, da hujšam. Bomo videli, kdo bo na koncu imel prav! (smeh)

Story: Ste že kaj načrtovali, kako se boste vrnili nazaj po porodniški?

Res? Kam sem pa šla? (smeh) Kot rečeno, ples je vedno del mojega življenja. Ne predstavljam si, da bi bilo drugače. Res pa je, da ne čutim več potrebe po aktivnem tekmovanju. Vse skupaj sem zastavila malo drugače. Mislim, da je ob meni prava ekipa, ki mi pomaga na tej poti. Ampak ni še čas, da več razkrijem v tej smeri. Pustite se presenetiti. (smeh)

Story: Mila je v vaše življenje najverjetneje prinesla povsem nov pogled na življenjski vsakdanjik. Nam lahko razkrijete, ali si želite še enega otroka?

Veste, kako pravijo, mi planiramo, Bog splanira.

Story: Izvedeli smo, da ste se z družinico z Goriškega preselili v Ljubljano zaradi logistike in poslovnih obveznosti, ki vas čakajo?

Moja porodniška se zaključuje in zaradi organizacije življenja ter dela sva se s partnerjem skupaj odločila, da je trenutno najboljša rešitev oziroma izbira mesto Ljubljana.

Alojz Petrovčič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story15/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 15/2017

Story 15/2017, od 06. 04. 2017