Nadiya Bychkova pristala med ikonami

Nadiya Bychkova pristala med ikonami (foto: GORAN ANTLEY ) GORAN ANTLEY
Vir: Nova
25. 9. 2018

Da so slovenska dekleta občudovana po vsem svetu, znova dokazuje ena izmed najnovejših novic iz sveta najbolj brane moške revije Playboy. Izbrali so namreč najbolj ikonične naslovnice revije Playboy, med katere pa se je uvrstila tudi slovenska z naslovnico vroče plesalke Nadiye Bychkove.

Edina naslovnica, ki ni bila posneta v reviji ameriškega uredništva, ampak je zanjo poskrbela slovenska edicija, pod budnim očesom fotografa Aleša Bravničarja, se je z Nadiyo uvrstila na seznam najbolj ikoničnih naslovnic v pregledu vseh let. Nadiya tako krasi naslovnico v izboru med ikoničnimi ženskami sveta, med katerimi so naslovnice: Marilyn Monroe (1953), Pamela Anderson (2010), Jenny McCarthy (2005), Madonna (1985), Kim Kardashian (2007), Anna Nicole Smith (1992), Kate Moss (2014), Naomi Campbell (1999), Drew Barrymore (1995), Katie Price (2002) in naslovnica Donalda Trumpa iz marca 1990. Nadiyina naslovnica je izšla aprila 2015.

Takrat se je dvakratna svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov in ena najbolj znanih lepotic pod slovenskim soncem s Playboyevo ekipo odpravila na Kubo, kjer so nastale čudovite fotografije, s katerimi je krasila tudi takratno naslovnico. "Dolgo sva se o tem menila, trajalo je več kot leto dni. Nato pa smo nekega dne le spokali kovčke in smo šli," je takrat povedala Nadiya. Na Kubo so se pravzaprav odpravili fotografirat oglaševalsko kampanjo, saj je Nadiya slovenska ambasadorka za blagovno znamko Michael Kors. Tako so potovanje na Kubo hkrati še izkoristili za fotografiranje za Playboy.

Znova na plesnem parketu

V Havani je tako nastalo večina Nadiyinih fotografij in Nadiya se takole spomni utrinkov s slikanja: "Aleševo delo je enostavno čudovito in vedno zadane moje bistvo, zato je slikanje z njim vedno zabavno," je še povedala Nadiya. Nadiya pa je ena najbolj vročih plesalk še danes. Ravno te dni jo čaka tudi prav poseben izziv. Začenja se namreč nova sezona britanskega televizijskega šova Strictly come dancing, kjer je pevec skupine Blue Lee Ryne priznal, da je nad slovensko plesalko več kot navdušen in ničesar si ni bolj želel kot to, da zapleše v njenem objemu. Njegova želja se je uresničila in skupaj se bosta zavrtela na plesnem parketu. Zanimivo pa je tudi to, da se je Lee Ryne namreč razšel z miss Universe Velike Britanije Jamie Lee Faulkner in ima tudi veliko množico oboževalk. Ampak trenutno ima oči le za našo lepo Nadiyo ...

Besedilo: MIMA // Fotografije: Goran Antley, osebni arhiv