Nadiya Bychkova: "Rada imam velika mesta, a se še raje vračam domov, v Slovenijo"

Nadiya Bychkova: "Rada imam velika mesta, a se še raje vračam domov, v Slovenijo" (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
10. 2. 2018

Simpatična lepotička Nadiya Bychkova je sprva s svojimi zapeljivimi plesnimi gibi osvojila Slovenijo, pred tedni pa je zasvojila tudi Britance.

Ob nastopanju v oddaji Strictly Come Dancing so se o svetlolaski razpisali najbolj brani britanski časopisi, številni moški pa so si plesno oddajo ogledali zgolj zaradi prelestne plesalke. Srce slednje je ostalo v Sloveniji, Nadiya pa je dneve po oddaji izkoristila za tiste, ki so jo med nastopi najbolj pogrešali.

Story: Pred časom ste izpadli iz oddaje, zaradi katere so vam britanski mediji namenili veliko pozornosti. Pet mesecev trdega dela in natrpanih urnikov. Kakšni so vaši vtisi po koncu oddaje?

Težko opišem. Najprej se je pojavilo olajšanje, ker smo bili res vsi že zelo utrujeni. Potrebovala sem kar nekaj dni, da sem zadihala in izklopila. Šele nato sem lahko zares pogledala nazaj in se zavedla, kako veliko delo smo naredili. Zdaj so vtisi že jasni, a še vedno sveži. V bistvu sem zelo ponosna na narejeno delo. Oddaja je bila velik uspeh in zelo gledana.

Story: Kako vam je bila všeč britanska prestolnica, glede na to, da to ni bil vaš prvi obisk na Otoku?

Če bi bila zdaj prvič v Londonu, vam ne bi znala veliko povedati o mestu in vtisih. (smeh) Moje življenje v Londonu se je zadnje pol leta vrtelo samo okrog oddaje in treningov za oddajo. Tisto nekaj prostega časa, ki sem ga imela, pa sem ga preživela z Milo. Mesto in njegov utrip poznam že od prej in mi je všeč. Rada imam velika mesta, a se še raje vračam domov, v Slovenijo.

Story: Ste pogrešali svoje najdražje?

Eno moje 'najdražje' je bilo ves čas z menoj, drugo 'najdražje' je pa preživelo pet mesecev na letalih, da se ne bi preveč pogrešali. (smeh)

Story: Ste bili v stiku s tistimi, ki so ostali v Sloveniji? Koga ste najbolj pogrešali?

Seveda sem ostala v stiku s prijatelji, saj nisem šla na drug konec sveta, in današnja tehnologija omogoča zelo veliko. Ker pa mi zaradi treningov, snemanj, vaj in šova ni ostalo kaj veliko časa, je bilo možnosti pogrešanja malo. Ves prosti čas sem izkoristila za Milo. Prijatelji so razumeli in razumejo, da zadnjih pet mesecev ni bilo tako lahko biti v stiku z mano, ampak vedo, da je to samo obdobje in da kmalu pridem nazaj. Takrat bom nadomestila vse izgubljene kave, rojstnodnevne zabave, babje čveke in še kaj. Obljubim.

Story: Ste po koncu oddaje nadoknadili čas z njimi?

Ne. Ni mi še uspelo zares priti v Slovenijo. Dan po zaključku oddaje smo odleteli na kratek oddih in potem sem se morala takoj vrniti v London zaradi priprav na tour.

Story: So vaše domače zmotila namigovanja britanskih medijev in številne objave v razvpitih časopisih, kot je The Sun?

Niti ne. Moji prijatelji in domači me poznajo in vedo, kako funkcioniram. Vedo, kaj in kdo je pomemben v mojem življenju, zato ni bilo nikakršnih nesporazumov. Vem pa, da so tisti, ki poznajo samo Nadiyo Bychkovo, plesalko, imeli veliko pripomb, vprašanj ali namigovanj ... Moji domači in prijatelji pa ne.

Story: Po izpadu iz oddaje ste s svojo boljšo polovico odpotovali na Kanarske otoke. Zakaj ste se odločili prav za Lanzarote? Koliko časa ste bili tam?

Nismo imeli veliko časa za dopust, zato smo se odločili za Lanzarote. Je blizu, je toplo in ni novinarjev na vsakem koraku. Moja družina je potrebovala samo kakšen dan miru in samote. Čas za nas, da si napolnimo baterije in se naužijemo drug drugega.

Čas za kave in rojstnodnevne zabave še pride

Story: Kako pa ste izkoristili čas na počitnicah?

Kaj se pa na počitnicah počne? (smeh) Uživali smo in počivali. Za nami je napornih pet mesecev, pred nami pa še bolj naporni trije.

Story: Kateri izzivi vas čakajo zdaj?

Te dni sem v Birminghamu, kjer bomo nastopili petkrat, v 24 dneh bomo odplesali 30 šovov na Severnem Irskem, Škotskem in v Angliji, zaključili pa bomo z vikendom v O2 Areni. Ljudje nas želijo videti tudi v živo, nastopali bomo tudi na križarjenjih. Dela je veliko, je naporno, a rada plešem. To je moje življenje.

Story: Kaj pa ste si zaželeli ob vstopu v novo leto?

Želim si, da bi še naprej uresničevala svoje sanje.

Story: Še razmišljate o udeležbi v tovrstnih oddajah, kot je Strictly Come Dancing?

Počakajmo, da se ta dogodivščina zaključi, in potem začnimo razmišljati o naslednji. A plesalec se ne more kar odločiti, da bi sodeloval v takem šovu. Najprej te morajo povabiti, ti ponuditi sodelovanje in potem se lahko odločaš o udeležbi. Sama sem zelo ponosna, da so videli moje dosežke in me povabili v Strictly Come Dancing 2017. To je zame veliko priznanje.

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story4/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 4/2018

Story 4/2018, od 01. 02. 2018