Nadiya Bychkova razkrila, kam na dopust

Vir: Nova
30. 6. 2014

Nadiya Bychkova, plesna lepotica in vidna manekenka ob prostem času, ki se je pred pol leta poročila v Moskvi ter nekaj dni pozneje na Maldivih s svojim ruskim izbrancem, plesalcem Sergejem Konovalcem, žari od sreče. Nadiyo smo srečali na modni reviji Lisce v Portorožu, kjer nam je razkrila svoje načrte za poletje.

"V Portorož se rada vračam, saj je ta dogodek za tuje poslovne partnerje res nekaj posebnega. Letos sem sama navdušena nad barvito kolekcijo perila in kopalk. Njihova letošnja zgodba, kjer sta povezana toskanska nežnost in romantičnost s Provanso, je res nekaj posebnega," nam pove Nadiya in nadaljuje:

"Letošnjih počitnic z možem Sergejem ne bova preživela daleč, saj imava oba kar veliko obveznosti čez poletje. Vzela sva si nekaj dni zase in jih brez stresa preživela na Braču. Obožujem hrvaško obalo in njene lepote, tako da si bom čez poletje vzela še kakšen dan in z dragim odšla na oddih. Daljšega dopusta pa res ne bo, ker se tudi z mojim soplesalcem Miho Vodičarjem intenzivno pripravljava na novo plesno sezono."