Nadiya Bychkova: Spet v angleški šov

Nadiya Bychkova: Spet v angleški šov (foto: MIša Margan) MIša Margan
Vir: Lady
27. 6. 2018

Vroča in nadvse zapeljiva plesalka Nadiya Bychkova se tudi letos po zelo uspešni lanski sezoni že intenzivno pripravlja na nastop v britanskem šovu Zvezde plešejo, Strictly Come Dancing.

Lani je manekenska lepotica s svojo seksualno plesno energijo britansko občinstvo tako prevzela, da je iz tedna v teden na polno burila domišljijo Britancev. Posledično je bila med šovom ena glavnih tarč v neusmiljenem britanskem rumenem tisku, kjer so po razkritju celotne profesionalne plesne kariere plesalke šli tako daleč, da so namigovali na intimno razmerje, ki naj bi ga imela s soplesalcem v šovu, igralcem Davoodom Ghadamijem.

"Lani so se mi uresničile sanje, saj sem dobila povabilo, da se pridružim ekipi profesionalnih plesalcev britanske različice priljubljenega šova Zvezde plešejo, Strictly Come Dancing. Veselje je popolno, saj so bile to moje plesne sanje. Povabilo sem tudi letos sprejela z velikim navdušenjem," je razkrila Nadiya, ki tudi letos napoveduje, da bo s svojimi profesionalnimi in dodelanimi plesnimi nastopi dokazala, da je ples njena strast in prava ljubezen.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Primož Predalič, Miša Margan

Priporočamo