Nadiya Bychkova: Usodni tango jo je pognal iz šova in soja žarometov

Nadiya Bychkova: Usodni tango jo je pognal iz šova in soja žarometov (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
21. 12. 2017

Ukrajinka, ki sicer živi v Sloveniji, Nadiya Bychkova, je razburjala britansko javnost s svojim seksapilom, neposrednostjo ter ne nazadnje tudi izjemno lepoto in mojstrskim znanjem plesa v šovu Strictly Come Dancing oziroma Zvezde plešejo, kot so ga poimenovali pri nas.

Očitali so ji, da zapeljuje soplesalca, znanega igralca Davooda Ghadamija, znani britanski tabloid The Sun pa je celo izbrskal njene pretekle ljubezenske podvige in za komentar prosil njenega nekdanjega plesnega in zasebnega partnerja Miho Vodičarja.

Nadiya in Davood pa sta zdaj izpadla iz šova, in to tik pred polfinalnimi nastopi. Usodna je bila slaba izvedba argentinskega tanga in to, da sta se pri izločanju soočila z najmočnejšim parom. Nadiya je ob porazu povedala: "Ti si moj zmagovalec. Zelo sem srečna, ker sem imela priložnost, da te spoznam in plešem s tabo. Tega ne bom nikoli pozabila. Si neverjetna oseba. Dosmrtni prijatelj. Hvala ti." Davood pa je po izločitvi povedal, da si ni mislil, da bo prišel tako daleč. Zahvalil se je družini, ženi in Nadiyi. Izpostavil je tudi, da je ona zaslužna za njegov uspeh, in ji namenil same lepe besede.

Foto: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story50/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 50/2017

Story 50/2017, od 07. 12. 2017