Nadiya Bychkova v objemu priljubljenega pevca

Nadiya Bychkova v objemu priljubljenega pevca (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
11. 10. 2018

Dvakratna svetovna in evropska prvakinja, postavna Nadiya Bychkova, je v Angliji lani dvignila kar nekaj prahu.

Navdušenje nad slovensko plesalko je bilo tako veliko, da so jo znova povabili k sodelovanju v priljubljenem plesnem TV-šovu Stricly Come Dancing, ki vrsto let žanje visoko gledanost.

Nadiya se je šovu Stricly Come Dancing pridružila lani skupaj z Dianne Buswell (iz Avstralije) in Amy Dowden (iz Walesa) po tem, ko ga je zapustila predlanska zmagovalka Joanne Clifton in se je postava nekoliko osvežila. Priljubljena revija The Sun je kmalu razkrila Nadiyine korenine in jo predstavila v pozitivni luči. Nadiya Bychkova se je rodila 24. avgusta leta 1989 v mestu Luhansk v Ukrajini in že vrsto let živi in dela v Sloveniji. Videvamo jo na različnih modnih pistah in zadnjih 12 let pleše zgolj pod slovensko zastavo. Leta 2008 smo jo lahko občudovali v reviji Playboy v rubriki Sanjsko dekle, nekaj let pozneje, po osvojitvi svetovnega plesnega naziva, pa je na Kubi pozirala fotografu Alešu Bravničarju, s katerim sta naredila izjemen editorial, ki je pred nekaj tedni znova požel precej navdušenja.

Najnovejša novica iz sveta najbolj brane moške revije Playboy je Nadiyino naslovnico uvrstila med najbolj ikonične naslovnice ameriških izdaj. Edina naslovnica, ki ni bila posneta v reviji ameriškega uredništva, ampak je zanjo poskrbela slovenska edicija, je tako našla mesto med izbranimi ikoničnimi ženskami sveta, med katerimi so naslovnice z Marilyn Monroe (1953), Pamelo Anderson (2010), Jenny McCarthy (2005), Madonno (1985), Kim Kardashian (2007), Anno Nicole Smith (1992), Kate Moss (2014), Naomi Campbell (1999), Drew Barrymore (1995), Katie Price (2002) in naslovnica Donalda Trumpa iz marca 1990. Nadiyina naslovnica je izšla aprila 2015.Seveda časa za slavje ni bilo veliko, saj je Nadiya v Angliji že polno zasedena. Začel se je namreč priljubljen šov, ki pa od plesalke terja veliko dela. “Treningi potekajo vsak dan, in to skoraj osem do deset ur,” je povedala Nadiya, ki pa ima s tovrstnimi izzivi že precej izkušenj. Letos je Nadiya v paru s pevcem skupine Blue, Leejem Ryanom, ki se je že izkazal za izredno poslušnega učenca. Številni mediji so se že razpisali tudi o njegovem zasebnem življenju, zaradi katerega je precej na udaru. Pred kratkim se je namreč razšel z miss Universe Velike Britanije Jamie Lee Faulkner in oboževalk mu ne manjka. “Paparaci ga spremljajo na vsakem koraku, čakajo tudi po več ur pred plesnimi dvoranami, da bi dobili kakšno fotografijo,” nam je še zaupala Nadiya, ki svoje ljubezenske sreče ne skriva niti na družabnih omrežjih. Z njo sta namreč v Londonu tudi njena Mila in njen srčni izbranec Matija Škarabot. “Veliko mi pomeni podpora družine, da so ob meni in da v tem času, ko jih najbolj potrebujem, nismo ločeni,” nam je še zaupala Nadiya.

Besedilo: MIMA // Fotografije: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story21/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 21/2018

Story 21/2018, od 27. 09. 2018