Nadiya Bychkova: V romanci z nogometašem?!

Nadiya Bychkova: V romanci z nogometašem?! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
1. 12. 2015

Vrhunska plesalka, Ukrajinka Nadiya Bychkova, ki se je pred dnevi po navedbi naših skritih virov izredno veselila napredovanja nogometne reprezentance Ukrajine na EURO 2016 v Franciji, ostaja na plesnem področju daleč najboljša.

Lahko bi rekli, da je ples njeno življenje, saj ga pridno izkorišča tudi v poslovne namene. Ob nepozabni glasbeno-plesni turneji s hrvaško glasbeno divo Severino, kjer se je izkazala kot prava popestritev že tako vročega koncerta in je z energičnim plesom v trenutku usvojila občinstvo, je svoje plesno znanje v zapeljivih gibih pred časom postregla tudi v zadnjem videospotu pevca Jana Plestenjaka z naslovom Stara dobra. S pevcem sta bila pred leti preverjeno in dokazano tudi 'skriti' ljubezenski par, ki ga je z dokaznim gradivom razkrila ravno revija Nova.

No, če je plesno življenje vrhunske plesalke bogato in obdano s številnimi lovorikami in evropskimi ter svetovnimi naslovi, pa je zasebno življenje zelo razburkano, saj kot nam je uspelo izvedeti Nadiya po ločitvi od ruskega plesalca Sergeja Konovalčeva, s katerim je bila poročena le leto dni, nikakor ne najde prave ljubezni, da bi zapolnila še drugo plat življenja. Pred dnevi smo od skritih virov iz Primorske, natančneje goriškega konca, ujeli informacije, da je Nadiya v jesenskem obdobju veliko videna v Gorici v družbi enega od perspektivnih mladih nogometašev novogoriškega nogometnega kluba. Gre za novo ljubezen ali gre zgolj le za podrobno spoznavanje oz. začetke ljubezni? Kot skoraj vedno do zdaj Nadiya ostaja skrivnostna in zavita v molk.

ALOJZ PETROVČIČ