Nadiya Bychkova: V šovu ogroža preostale plesalke?!

Nadiya Bychkova: V šovu ogroža preostale plesalke?! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
11. 12. 2017

Potem ko smo v reviji Nova pred tedni predstavili izsek iz vročega intervjuja z njenim nekdanjim fantom in soplesalcem Miho Vodičarjem, ki je med vrsticami opozarjal na vročo plesno kemijo med njo in njenim soplesalcem v šovu, igralcem Davoodom Ghadamijem, najbolj poznanim iz serije East Enders, so britanski mediji ponovno udarili.

Po njihovem mnenju naj bi bila plesalka v zadnjih časih v središču pozornosti, bodisi zaradi plesa bodisi zaradi ljubezni, kar je povzročilo veliko napetosti v zakulisju šova. Še posebej med preostalimi plesnimi pari.

Iz prebranega smo izvedeli, da so preostale plesalke pokazale močno zavist do Nadiye, še posebej Janette Manrara in Karen Clifton, veteranki šova, ki nista bili zadovoljni, ker se je o Nadiyi toliko govorilo. Sodnik šova Bruno Tonioli je namreč Nadiyji med oddajo delil komplimente v smislu, da je lepa kot filmska zvezda. Veteranki šova pa sta brez dlake na jeziku na njegove besede odgovorili, da ni lepa kot igralka, temveč deluje ceneno, kot bi bila plesalka ob drogu.

Ker je način Nadiyinega plesa po mnenju vseh zelo seksi (omenjajo, da kar steguje jezik, kot bi se poljubljala s partnerjem in soplesalcem), je v zakulisju rekordno gledanega šova širom sveta vse bolj napeto. A očitno je moškim in sodnikom ta način všeč, preostale plesalke pa se počutijo zelo ogroženo.

Zapeljiva in nadvse seksi plesalka Nadiya se na članke v tujih medijih in na naša vprašanja ne odziva. Tako se lahko vprašamo, ali gre za premišljeno ali načrtovano potezo, saj kot nam je pred časom zaupala, je njena največja ljubezen ples, kjer skozi korake piše svojo realno življenjsko zgodbo.

Brezmejna plesna zavist

Plesna zgodba ter odlični in odmevni nastopi Nadiye v britanskem plesnem šovu Zvezde plešejo iz dneva v dan dobivajo nove razsežnosti. Tako nam je uspelo izvedeti, da kdorkoli pomaga Nadiyi, kot na primer eden od veteranov in velikih pomembnežev šova Brendan Cole, je nato tarča govoric. Iz zapisanega v časniku The Sun smo prebrali, da je veteran plesnega šova Brendan Cole, ki se je zelo potrudil z Nadiyo v smislu, da bi se počutila dobro in sprejeto, v zadnjem obdobju postal tarča slabih besed. Z Bychkovo sta namreč skozi šov postala prijatelja, zdaj pa so se vsi obrnili proti njemu, ker Nadiye ne marajo in ne marajo niti, da ji on pomaga. Ni kaj, vroča plesna zgodba plesalke Nadiye se bere kot roman. Kakšen pa bo realen plesni konec, pustimo času.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Profimeda

Priporočamo