Nadiya Bychkova vsak trenutek preživi z družino

Nadiya Bychkova vsak trenutek preživi z družino (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
26. 6. 2018

Svetlolasa lepotička Nadiya Bychkova svoj prosti čas najraje izkoristi za svoja najljubša družinska člana: hčerko Milo in svojega dragega nogometaša Matijo Škarabota.

Nadiya je po nastopu v britanskem šovu Strictly Dancing postala prepoznaven obraz tudi tam. Ker je šov v Angliji zelo priljubljen, je nemalo tudi paparacev, ki zvezdnikom sledijo na vsakem koraku. To je na lastni koži izkusila tudi Nadiya. "Ko se odločiš za udeležbo v takem šovu, se zavedaš, kaj vse bo to pomenilo. Veš, da boš ves čas na očeh javnosti. Čeprav to ni resničnostni šov, kjer te ves čas spremljajo kamere, se življenje z udeležbo v njem spremeni v enega takih šovov. Paparaci te spremljajo povsod," nam je zaupala Nadiya, ki se je bala, da bodo v objektiv slučajno ujeli tudi njeno malo princesko, kar ji zagotovo ne bi bilo po godu. Ko je namreč postala mama, se ji je uresničila največja življenjska želja, zato ves prosti čas nameni svoji mali Mili. Tako so nedavno skupaj preživeli nekaj časa v parku, se zabavali na igralih in uživali v naravi.

Vsak trenutek preživi z družino

Nadiya je nekaj utrinkov objavila na družabnem omrežju, a obraz svoje deklice je vsakič zakrila. "Mila me je izpolnila. Vsak dan, ko se nauči nekaj novega, je zame novo doživetje, nov cilj. Vsak trenutek z njo mi da nekaj, česar si prej nisem mogla predstavljati," blaženo pove lepotička.

 Besedilo: Maja Muhič // Foto: osebni arhiv