Nadiyina ljubezenska zgodovina v največjem angleškem tabloidu: 'Požiralka moških!'

Nadiyina ljubezenska zgodovina v največjem angleškem tabloidu: 'Požiralka moških!' (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
7. 12. 2017

Ker je Nadiya razburkala angleško javnost in postala najbolj vroča ženska iz televizijskih šovov, so se angleški novinarji potrudili in izbrskali vse o njenem ljubezenskem življenju.

Njena prva velika romanca je bil Miha Vodičar, njen dolgoletni plesalec, s katerim je navduševala na plesnih tekmovanjih. Imela sta triletno burno razmerje, je pa Miha ekskluzivno za The Sun razkril, da je zvezo končala Nadiya, in to na dokaj krut način. Potem je nastopila v našem šovu Zvezde plešejo, kjer je zapeljala plesnega partnerja Petra Klinca, takratnega mistra Slovenije in manekena. Njuna zveza je postala javna šele mesece po tem, ko sta se zapletla, do takrat pa naj bi lagala svoji prvi ljubezni Mihi, ta pa je bil zaradi tega strašno užaljen in prizadet. Zato so jo na Otoku poimenovali kar 'požiralka moških'. Njihov vir je dejal, da ima Nadiya v Sloveniji določen sloves, saj je zelo neposredna, strastna in seksi. Moški si ob njej enostavno ne morejo pomagati, da se vanjo ne bi zaljubili, pa tudi ona si ne more pomagati. Do ljubezni pristopa tako, kot pleše: z vso močjo.

"Ko se Nadiya odloči za nekega fanta, ga tudi dobi!" je za The Sun rekel Miha. Posebno poglavje si je zaslužil tudi pevec Jan Plestenjak, s katerim je bila v zvezi leta 2012. Pišejo, da je Jan v Sloveniji znan kitarist in pevec ter posebej poudarijo, da je od Nadiye starejši kar 16 let ter da sta bila na skrivaj v zvezi že prej, ko je Nadiya dopolnila komaj 18 let. Že leto pozneje pa se je po enoletnem razmerju in zelo javni snubitvi poročila z ruskim plesalcem Sergejem Konovalcevim, ki jo je zasnubil med tem, ko je prejemala nagrado. Pozneje je Nadiya priznala, da ga je zavrnila že prej, vendar je bila ob javni snubitvi tako šokirana, da je privolila.

Takrat je menda prvič v življenju naredila nekaj spontanega in ni razmišljala. Kmalu sta se ločila zaradi govoric o nezvestobi in Nadiya se je potolažila v objemu podjetnika Anžeta Čerina, ki ji je ponudil ramo za jokanje. Že po nekaj mesecih je bilo konec tudi tega razmerja in Nadiya se je kmalu zaljubila v sedanjega partnerja, nogometaša Matijo Škarabota, s katerim ima hčerkico Milo. Vendar pa so angleški tabloidni novinarji izbrskali tudi, da je med nosečnostjo pisala strastna in čustvena pisma svoji prvi ljubezni Mihi Vodičarju. Še vedno sta namreč plesala skupaj, kljub njenim avanturam, takrat pa je bil čas, da se dokončno razideta v vseh pogledih. Nadiya mu je pisala: "Že pri najinem prvem plesu sem vedela, da nama bo uspelo. Dosegla sva vse, segla sva najviše in odplesala vse do vrha. Zdaj, ko so se najine poti razšle, ti želim, da dosežeš vse cilje, ki jih še imaš."

Besedilo: Eva Jandl // Fotografije: Instagram, Profimedia, osebni arhiv, Prmiož Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story49/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 49/2017

Story 49/2017, od 30. 11. 2017