Nadvse modna chef Kamala: Predpasnik je stvar preteklosti

Nadvse modna chef Kamala: Predpasnik je stvar preteklosti (foto: Kamala) Kamala
7. 4. 2021

»V kaj naj se danes oblečem? V juho ali burek?« je slišati v zakulisju oddaje Po vegansko s Kamalo, ki jo lahko spremljate na vsebinski platformi M SOSESKA.

Pred očmi gledalcev nastajajo slastne jedi, začinjene z veliko mero kreativnosti in navdiha, skrito (številnim) očem pa se kulinarična umetnica Kamala prelevi v mojstrico preobleke. Vsak njen stajling je namreč dovršen, premišljen in sovpada z jedilnikom za tisti dan. »Vsak outfit ima svoje ime – torej burek, juha, tortilja, pica. Odvisno pač, katere sestavine so na vrsti, da jih sestavim v mozaik užitka. Tako kot ustvarjam, raziskujem, okušam in kombiniram v kuhinji, tako sem kreativna tudi pred garderobno omaro,« pojasni chefinja Kamala Katerina Gjorgijevska, ki rada eksperimentira z začimbami, lokalnim rastlinskim sestavinam pa pričara priokus tujine.

Njen življenjski stil je dinamičen, nenavaden, ustvarjalen, drugačen, presenetljiv in drzen – prav takšen, kot je njen način kuhanja. »Če odnehaš, nikoli ne boš vedel, kaj si sposoben skuhati. Ni stvari na tem svetu, ki je ne bi mogli pripraviti, seveda, če ne odnehamo,« je prepričana.