Nagajiva in seksi POP TV-jeva voditeljica pokazala, brez katerega kosa res ne more

TARA ZUPANČIČ (foto: Alpe) Alpe
11. 6. 2021

Velja za ljubiteljico vsega lepega, sama pa je tudi izjemno ustvarjalna, kar je že večkrat pokazala.

Postavna Tara Zupančič se je že preizkusila v več vlogah - kot voditeljica, manekenka, model, kot ustvarjalka, in v vseh se je odlično izkazala. Nobena skrivnost ni, da je navdušena nad lepimi, modnimi kosi oblačil, ki jih tudi zna nositi. Zaradi vitke postave ji pristoji vse, kar si izbere, s svojim videzom pa pritegne pozornost povsod, kjer se pojavi.

Sama mirno priznava, da se ne more odpovedati enemu večnemu kosu - jeansu. Zna ga nositi na 101 način, v raznih kombinacijah. V kavbojkah se rada postavi tudi pred objektiv, prizor, ki je nastal tokrat, pa je pospremila z zapisom v svojem slogu.

"Večkrat sem že priznala, da imam preveč cunj. Da so moja šibka točka, pa hkrati ena velika ljubezen. Med vsemi materiali, oblikami in barvami pa sem bila vedno "mahnjena" na jeans. Ker je brezčasen, ker je kul, ker je lahko šik, ker je lahko "trash" ... In pa predvsem zato, ker ga ni treba likat! Kot vidite zdaj počnem tudi to. Ni mi pomoči," je hudomušno dodala Tara.

Očitno bomo jeans v poletni sezoni na njej pogosto videli, saj obožuje tako kratke kot dolge hlače. Top, ki ga je izbrala tokrat, pa je res seksi, saj razkriva njen hrbet in trebušček, ki je izklesan ter mišičast.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)