Nagajiva Tanja Žagar pokazala svoje čvrste in vitke noge, tako veselo se je zavrtela

Nagajiva Tanja Žagar pokazala svoje čvrste in vitke noge, tako veselo se je zavrtela (foto: Bobo) Bobo
9. 8. 2022

Počitnic za našo pevko še ni konec, obiskala je destinacijo, ki velja za res čudovito.

Tanja Žagar bo poletje izkoristila do konca - za potepe s svojo družinico in za ustvarjanje skupnih spominov. Trenutno se očitno mudijo v Makedoniji, vsaj tako lahko sklepamo po njeni objavi na Instagramu. Raziskujejo okolico čudovitega makedonskega bisera, Ohridsko jezero, in uživajo v tamkajšnji odlični hrani in pregovorni prijaznosti domačinov.

Luka Dončić ujet s simpatično svetlolasko, nismo prepričani, da je to njegova Anamaria. Kaj pravite vi?

No, Tanja ni pozabila na oboževalce - samo za njih se je v krasni poletni oblekici z globokim izrezom nagajivo zavrtela pred fotoobjektivom in nastali so prizori, na katerih so njene čvrste in vitke noge v prvem planu. Številni se čudijo, kako hitro ji je uspelo izgubiti nosečniške kilograme, a ob dveh nadobudnežih in kopici obveznosti ji to ni predstavljalo kakšne večje težave.

"Plešem na Ohridu!💃In vsem pošiljam vesele pozdrave kjerkoli že ste!," je zapisala naša pevka, ki očitno na vso moč uživa v vsakem trenutku. Vsekakor se gre zgledovati po njenem večnem optimizmu, ki ga širi med svoje oboževalce. Sama dobro ve, da življenje sestavljajo momenti, ki jih je treba ceniti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)