Nagradna igra: Itak Džafest Festival 2011

Vir: Govori.se
29. 7. 2011 | Promocijsko sporočilo

Če se vam bo v iztekajočih poletnih dneh kolcalo po dobri glasbeno festivalski zgodbi, boste prišli na svoj račun 10. septembra, ko v ljubljanske Križanke prihaja kar 5 izjemnih zasedb, ki jih nikakor ne gre zamuditi. Letošnji Itak Džafest Festival 2011 bo vsekakor postregel s poslasticami, ki jih bo okronal nastop svetovno znanih Editorsov.

Na odru ljubljanskih Križank se bodo poleg Editorsov zvrstili regijski glasbeniki ter glasbene zvezde svetovnega formata, ki bodo glasbene navdušence zabavali od popoldneva pa vse tja do poznih večernih ur. Občinstvo bodo tako ogrevali The Wombats, Dubioza Kolektiv, The Toronto Drug Bust in Danza Macabra.

Z Govori.se na Itak Džabest!

Na spletni strani govori.se smo eni uporabnici, ki je pravilno odgovorila na nagradno vprašanje, podarili dve vstopnici. Žreb je določil Sandro Ličer iz Bovca. Čestitamo!

Nagradno vprašanje se je glasilo:

Itak Džafest že ima svojo zgodovino. Prvo poglavje glasbene zgodbe so načeli Lasvegaški rockerji The Killers. Se morda spomniš, katerega leta so obiskali hipodrom Stožice? (Pravilni odgovor je leta 2009)