Nagradna igra: S Couleur Caramel do zvezdniškega izgleda

10. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Couleur Caramel podarja novo jesensko-zimsko kolekcijo ličil Sledi mi ... in vabilo na modni dogodek.

Srečna dobitnica bo v kompletu Couleur Caramel prejela senčilo za oči, kremno senčilo za videz zadimljenih oči in rdečilo za ustnice. Nagrajenka bo dobila tudi priložnost udeležiti se prestižnega modnega dogodka Fashion Week Aquafresh kot posebna gostja Couleur Caramel.

Vse, kar morate storiti, je, da do nedelje, 13. oktobra 2013, odgovorite na nagradno vprašanje:

Kako se imenuje jesensko-zimska kolekcija Couleur Caramel?

a) Zaupaj mi

b) Preizkusi me

c) Sledi mi

Svoj odgovor in sodelovanje v nagradni igri oddate TUKAJ.

O Couleur Caramel

Couleur Caramel je francoska dekorativna kozmetika, ki jo uporabljajo tako svetovno znane zvezdnice kot tudi sodobna ženska, ki prisega na 100-odstotno naravne učinkovine. Gre namreč za vrhunsko, certificirano, visokokakovostno dekorativno kozmetiko, ki zadovolji želje po lepih barvah in daljši obstojnosti ter hkrati zadovolji trende naravne kozmetike z organskimi sestavinami. Couleur Caramel potrjuje svojo obljubo s priznanim EcoCert certifikatom in navdušuje uporabnice s široko barvno paleto in profesionalno obstojnostjo. Ličila izstopajo tudi po zanimivi embalaži iz okolju prijaznih in razgradljivih materialov.

O jesensko - zimski kolekciji Sledi mi ...

Couleur Caramel z novo kolekcijo Sledi mi ... vstopa v svet prefinjenih ženstvenih odtenkov, saj je kolekcija namenjena skrivnostni ženski, ki je hkrati moderna in romantična, zapeljiva in zvesta, kombinacija nežnosti in moči, polna nasprotij, ki definirajo sodobno žensko z značajem. Z vabljivim pogledom nas želi popeljati v svoje sanje in nam zaupati svoje skrivnosti. Sledi mi ... šepeta tudi Tjaša Kokalj, ambasadorka ličil Couleur Caramel.